Йоана Димова спечели езикова ваканция във Франция през лято 2022

07.06.2022


Йоана Димова от София спечели втория национален конкурс на Интеграл за езикова ваканция във Франция за лято 2022 г. и ще прекара една незабравима седмица в слънчева Ница. Възпитаничката на 9-та Френска езикова гимназия се отличи сред десетки участници и спечели журито със своето изключително въздействащо видео на тема „Le premier endroit que j’aimerais visiter à Nice, et pourquoi“ („Първото място, което искам да посетя в Ница, и защо“), в което по особено креативен начин представя своите предпочитания към френската кухня и прочутите кроасани.

Вижте нейното видео тук: 

 

В допълнение към новите знания и умения, езиковата ваканция ще даде на Йоана възможност да срещне връстници от цял свят, да опознае местната култура и да се наслади на великолепните гледки на Френската Ривиера. Програмата включва сутрешни учебнизанимания, а следобед тя ще може да практикува различни спортове или други хобита - готварство, ветроходство, гмуркане и др. Организират се и екскурзии до известни дестинации като Монако, Сен Тропе, Кан, Музея на Пикасо. 

Интеграл провежда своите ежегодни конкурси за безплатни езикови ваканции от повече от 7 години, благодарение на което талантливи български ученици са пътували до различни популярни дестинации – от традиционните Великобритания, Франция и Германия до далечните САЩ и Канада. 

Повече за езиковите ваканции в чужбина и актуалните предложения за лято 2022 може да намерите в нашия каталог.

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: