INTERNATIONAL SCHOOL SAN PATRICIO

Интердисциплинарен подход и задълбочена подготовка в сърцето на Испания

15 – 18г.

15 – 18г.

Възраст на пансионните ученици

Толедо, Испания

Толедо, Испания

Местоположение

560

560

Общ брой ученици

MYP, IB

MYP, IB

Програми

INTERNATIONAL SCHOOL SAN PATRICIO

International School San Patricio е частно пансионно училище, част от международната образователна група Inspired, с над 50 училища в различни държави по цял свят.

San Patricio стартира като образователна институция в Испания през 1958 г. с три центъра в Мадрид и един в Толедо. Понастоящем International School San Patricio, основано през 2006 г. под оригиналното наименование Тагус, е разположено в модерен жилищен район на историческия град Толедо на площ от 3 хектара. Материалната база включва: модерни класни стаи и кабинети, библиотека, театрален и кино салон, гимнастическа зала, фитнес център, зали за танци, футболно игрище, писта за лека атлетика, игрища за волейбол, футбол, баскетбол, открит и закрит плувен басейн, тенис кортове, арт център, студио за фотография, музикално училище и кабинет за визуални изкуства.

АКАДЕМИЧНИ ПРОГРАМИ

MYP програма (11-16 год.)

Целта на програмата е да даде солидна академична подготовка по различните предмети и развие практически умения за решаване на конкретни казуси, прилагайки интердисциплинарния подход. Предметите са групирани в осем области, които осигуряват широкоспектърно и балансирано обучение. Предметите са разпределени в: Език и литература, Втори чужд език, Личност и общество, Физическо и здравно образование, Природни науки, Математика, Изкуства и дизайн. След завършване на програмата учениците получават подходящата подготовка за продължаване в IB. Обучението включва минимум 50 уч.ч. от всяка група предмети, участие в поне един интердисциплинарен модул, покриващ минимум две групи предмети. Учениците трябва да разработят проект, в който да приложат усвоените знания и креативност.

International Baccalaureate (16-19 год.)

Програмата има за цел да задълбочи и разшири знанията на учениците, като същевременно допринася за тяхното физическо, емоционално, интелектуално и етично развитие. International Baccalaureate е образователна програма със собствена система за оценяване, която развива аналитично и критично мислене, умения за презентация, лидерски качества, участие в социални дейности и дава възможност за кандидатстване в престижни университети. Учениците избират три предмета на високо ниво и три на стандартно, като допълнително изучават Теория на познанието, разработват дипломна работа на определена тема и участват в програмата Творчество, активности и социални дейности.

ВАЖНО ЗА ВАС

Общежитията са разположени на територията на кампуса, улеснявайки постоянния достъп до модерно оборудваните съоръжения и гарантирайки максимална сигурност и контрол. Учениците се настаняват в стаи с две до четири легла, като момчетата и момичетата са разпределени на различни етажи. Училището има собствена кухня и кафетерия, осигуряващи питателна храна, съобразена с нуждите на подрастващите. Осигурена е възможност за приготвяне на храна, съобразно изискванията за специализирана диета или алергии.

Училището предлага разнообразни възможности за практикуване на различни видове спорт и изкуства. Сред най-популярните са: футбол, баскетбол, волейбол. Училищните отбори участват в различни състезания и турнири. Предлагат се също: спортна и художествена гимнастика, тенис, плуване, лека атлетика, шах и бойни изкуства. Арт центърът включва занимания по театрално изкуство, музика и танци, и пластични и визуални изкуства.

Изисквания към чуждестранните кандидати:

  • Академична справка с оценките от последните две години
  • Препоръка от преподавател
  • Интервю
  • Входни тестове по Математика, Физика и Химия
  • Езикови тестове по испански и английски език: за четвърта година в MYP или за IB се изисква минимум B2 по основния език на преподаване и А2 по втория език

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАШ КОНСУЛТАНТ

ЗАПАЗЕТЕ КОНСУЛТАЦИЯ

Попълнете формата и запазете своя час за консултация с наш представител.

Запази

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

Вход

Забравена парола?

Все още нямаш регистрация?

Създай профил

СТАРТИРАЙ СВОЕТО БЪДЕЩЕ ДНЕС!

Присъедини се, за да откриеш мечтаните езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти

Регистрация

Вече имаш регистрация?

Влез от тук

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?

Попълнете имейла адреса, с който сте създали своята регистрация.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Този списък няма да се запази във вашия профил без регистрация. Сигурни ли сте, че искате да продължите без регистрация?

Регистрацията ви носи следните предимства:

Регистрирай се, за да запазиш своя списък

  • Culpa cupidatat consequat pariatur qui quis velit id cupidatat dolore amet.
  • Ullamco Lorem consectetur non non adipisicing.
  • Mollit commodo consequat proident pariatur.
Регистрация Вече имаш регистрация? Влез от тук

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: