Ден на Средното образование в чужбина 2022

Лични срещи с престижни училища от Европа

октомври 22 съб
22.10.2022
10:00 - 18:00 часа
InterContinental Sofia

Търсите най-добрия академичен път за детето Ви? Елитните пансионни училища в чужбина помагат на учениците да развият своя потенциал и да изградят ценни качества като самостоятелност и отговорност. Със своите традиции и иновации в обучението, те отварят вратите към топ университетите в света.

 

Открийте важното за образователното бъдеще на детето Ви в рамките на Специализирания ден на средното образование в чужбина, който ще се проведе на 22.10. в хотел InterContinental Sofia!

 

Разговаряйте лично с представители на 30 водещи пансионни училища от Великобритания, Швейцария, Австрия, Испания, Италия, Белгия и Португалия, шест от които попадат в топ 15 на най-добрите колежи в света.

ЛИЧНИ СРЕЩИ С ЕЛИТНИ УЧИЛИЩА ОТ ЕВРОПА

УЧАСТНИЦИ

Регистрирайте се и запазете своето място

РЕГИСТРАЦИЯ
ДЕН НА СРЕДНОТО ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ

ИНДИВИДУАЛНИ СРЕЩИ С ПРЕДСТАВИТЕЛИ
ИНДИВИДУАЛНИ СРЕЩИ С ПРЕДСТАВИТЕЛИ

Личните разговори с отговорниците по прием ще Ви разкрият повече за уникалните методи на обучение, високата успеваемост и възможностите за стипендии, които предлага всяка една от гостуващите институции. Разберете повече за учебната база, допълнителните извънкласни, творчески и спортни занимания и мерките, предприети от училищата, за да гарантират високите академични стандарти.

В допълнение, представителите с удоволствие ще отговорят на всички въпроси, които вълнуват Вас и детето Ви.

В УНИСОН С ВАШИТЕ ПРЕДПОЧИТАНИЯ
В УНИСОН С ВАШИТЕ ПРЕДПОЧИТАНИЯ

Ексклузивното събитие отговаря на нуждите за комфорт и спокойствие на всички гости. Можете да планирате предварително своите срещи с пансионните училища в удобен за Вас час, а опитните консултанти на Интеграл ще бъдат на ваше разположение с насоки и експертни съвети.

За улеснение на всички участници сме осигурили преводачи, които с радост ще съдействат за ефективната комуникация с представителите. Насладете се на приятните и информативни разговори с уютната атмосфера и централната локация на InterContinental Sofia.

ПЪРВАТА СТЪПКА КЪМ ИНФОРМИРАН ИЗБОР
ПЪРВАТА СТЪПКА КЪМ ИНФОРМИРАН ИЗБОР

Различните учебни програми (GCSE, А levels, IB, AP, Foundation) имат особености, които определят по-нататъшната академична и професионална кариера на възпитаниците. Личните срещи с училищата и консултантите на Интеграл ще Ви помогнат да изберете най-подходящата за Вашето дете, като отговорят на въпросите Ви, свързани със спецификите и предимствата на отделните системи, условията и сроковете за кандидатстване и прием, таксата за обучение и всичко останало, което ви вълнува!

ОПОЗНАЙТЕ УЧИЛИЩЕТО ПРЕДВАРИТЕЛНО

Езикови ваканции лято 2023

Летните езикови ваканции предлагат на учениците възможността не само да подобрят своите знания, но и да опознаят отблизо атмосферата, учебната база и преподавателите на пансионните училища. 

ОПОЗНАЙТЕ УЧИЛИЩЕТО ПРЕДВАРИТЕЛНО

Регистрирайте се и запазете своето място

РЕГИСТРАЦИЯ
ЕЛИТНИ УЧИЛИЩА ОТ ЕВРОПА

ЗА УЧИЛИЩАТА

Amadeus International School Vienna
Amadeus International School Vienna

Виена, Австрия

 • AMADEUS International School Vienna е пазположено в сърцето на световната столица на класическата музика – Виена. 
 • Наред с интензивната подготовка по академичната програма International Baccalaureate, училището предоставя възможност на учениците да развият своя музикален талант в Музикалната академия Amadeus, която е част от училището. 
 • Училището предлага вдъхновяваща среда за обучение във всички класове, подходящи условия за изкуство, наука, музикални проекти и добре оборудвана библиотека. Многобройните учебни зали са подходящи за музикално обучение и репетиции, работа в групи или за индивидуални упражнения с професионални педагози. Красивият парк предоставя отлични условия за спорт на открито, има оборудван гимнастически салон.
 • AMADEUS е първото „Steinway“ училище в Австрия, оборудвано с десет чисто нови пиана Steinway, включително четири рояла, концертен роял в главната зала за рецитали и пет пиана в залите за репетиции.
Научи повече
Brillantmont International School
Brillantmont International School

Лозана, Швейцария

 • Brillantmont е международно училище, в което се обучават ученици от 40 държави от цял свят. Официалният език на училището е френски, затова в процеса на обучение се акцентира на овладя ването на минимум два чужди езика.
 • Академични програми: IGCSE, A-levels, US High School Diploma
 • Училището е разположено в центъра на Лозана, сред великолепен парк на брега на Женевското езеро.
 • В състава на кампуса влизат седем сгради и две спортни площадки. Brillantmont е семейно училище с малка училищна общност, в която цари атмосфера на домашен уют и приятелски взаимоотноше ния. 
 • На разположение на учениците саезикови кабинети, оборудвани с аудио и визуална техника, две научни лаборатории, компютърна зала, библиотека и фотолаборатория.
Научи повече
College Alpin Beau Soleil SA
College Alpin Beau Soleil SA

Вилар сюр-Олон, Швейцария

 • Основанa през 1910 г., Beau Soleil е една от най-старите и известни швейцарски институции, като в момента там се обучават 260 възпитаници на възраст 11-18 год. от над 50 различни националности. 
 • Модерната база е разположена в сърцето на швейцарските Алпи, в красивия курортен град Вилар сюр-Олон, намиращ се на малко повече от час от международното летище в Женева.
 • Пансионното училище предлага отлично балансирано образование - интелектуално, физическо, емоционално и социално – с цел да развие ценностите и различните нива на интелигентност на всеки ученик.
 • Beau Soleil предлага обучение на френски език (French Baccalauréat) или на английски език, като подготвя учениците за Cambridge IGCSE’s, the International Baccalaureate Diploma Programme (IBDP) и the High School Diploma.
Научи повече
Leysin American School
Leysin American School

Лезан, Швейцария

 • Leysin American School (LAS) е едно от водещите международни училища в Швейцария. Учебната база, състояща се от 10 сгради, е разположена във френската част на Швейцария, в световно известния зимен алпийски курорт Лезан.
 • Академични програми: IB, US High School Doploma
 • На разположение на учениците са функционални класни стаи и кабинети по математика и модерни езици, оборудвана лаборатория за научни експерименти, компютърна зала, безжичен интернет, библиотека с мултимедия, концертна зала, студио за дизайн, център за визуални изкуства, мултифункционална спортна зала, фитнес център и игрище за скуош, здравен център и агенция за организиране на учебните пътувания и екскурзии.
Научи повече
Cardiff Sixth form College & Dukes Education
Cardiff Sixth form College & Dukes Education

Кардиф, Уелс

 • Cardiff Sixth Form College (CSFC) се намира в столицата на Уелс, Кардиф. Пансионното училище се гордее със своята отлична академична репутация и неизменно заема челните места в класациите във Великобритания на база на резултатите от изпитите за A-levels.
 • Академични програми: GSCE, A-Levels
 • Учебната база включва модерно обзаведени класни стаи с бели интерактивни дъски, Wi-Fi интернет, музикални зали с пиано и различни инструменти, мултимедийна зала с видео и DVD, 2 лаборатории по химия, 1 кабинет по физика и 1 по биология, богата библиотека с над 28 000 тома.
 • Cardiff Sixth Form College разполага и с кампус в Оксфорд, като училището предлага общежитие, което се намира на пешеходно разстояние от колежа. 
Научи повече
St George's International School
St George's International School

Монтрьо, Швейцария

 • St George’s е пансионно училище, част от международната образователна група Inspired. Базата се намира на по-малко от час от Женева, в близост до Монтрьо с прекрасна гледка към Женевското езеро и Алпите.
 • Училището има 90-годишна традиция в областта на образованието, развивайки се постоянно заедно с общността от над 400 ученика и 100 служители от над 60 различни страни.
 • Кампусът разполага с научни лаборатории, музикална зала, арт студиа, танцови студиа, тенис кортове, компютърни кабинети, библиотека, спортна зала, както и модерно футболна игрище.
Научи повече
Abbey DLD Group
Abbey DLD Group

Лондон, Кеймбридж, Манчестър

 • Abbey DLD Group включва три частни колежа в, Кеймбридж, Лондон и Манчестър, които имат завидна репутация и предлагат качествено образование.
 • Академични програми: IGSCE, A-Levels, Foundation
 • От 1931 г. Abbey DLD предлага висококачествено образование, иновативни методи и индивидуален подход към всеки ученик. Благодарение на международния опит на преподавателите, възпитаниците на трите колежа – в Лондон, Кеймбридж и Манчестър, получават първокласно обучение, а резултатите им са сред най-високите в страната, като през последните години голяма част от тях продължават своето образование в университети като Oxford, Cambridge, Imperial College London, LSE и UCL.
 • Abbey DLD е част от престижната Alpha Plus Group, най-голямата и успешна група от независими академични институции за пред-университетско образование тип „sixth form“ във Великобритания. 
Научи повече
Earlscliffe
Earlscliffe

Фолкстоун, Великобритания

 • Earlscliffe College e международно училище, което предлага обучение на ученици от цял свят на възраст 15 до 19 години. Училището е построено през 1870г. в привлекателния Folkestone на пешеходно разстояние от морето и на около час от Лондон. 
 • Академични програми: A-levels, International Transition Year, University Foundation Year, EAP
 • Академичната програма предлага широк практически опит и разнообразни и задълбочени допълнителни дейности.
 • Учебната сграда е изцяло реновирана и разполага с десет класни стаи, аудитория, стая за самоподготовка, обща стая за учениците и кафетерия. 
 • Училището предлага ограничен брой стипендии за академични постижения.
Научи повече
David Game College Group
David Game College Group

Лондон, Великобритания

 • Колежът е създаден през 1974 г., David Game College е самостоятелен и независим частен колеж за средно образование във Великобритания. 
 • Понастоящем колежът се помещава в реновирана самостоятел на сграда в централен Лондон, като Тауър Бридж, катедралата Сейнт Пол, Шекспировият театър и Ситито са на пешеходно разстояние.
 • Базата включва 60 класни стаи, 3 научни лаборатории, 2 лекционни аудитории, ателиета по изкуство и фотография, студия по музика и танци, кафетерия, библиотека, стаи за учене и гимнастически салон.
 • Колежът се гордее с отличните постижения на учениците и партниращите си над 98 университета. Над 70 % от завършилите са приети в топ университети от Ръсел групата. 
Научи повече
Bedford School
Bedford School

Бедфорд, Великобритания

 • Основано през 1552 г., Bedford School е типично английско училище за момчета, съхранило вековните традиции на британската образователна система и придобило отлична репутация не само поради високите академични постижения на своите ученици, но и заради успехите им в областта на музиката, изкуството и спорта. Академични програми: GCSE, A-Levels, IB Diploma
 • Високият академичен стандарт е съществен приоритет и отличните резултати са доказателство за високия професионализъм на преподавателите и упоритата работа на учениците.
 • Учебната база е разположена сред обширен парк в центъра на Бедфорд и включва впечатляваща нова библиотека, модерна музикална школа, театър с 250 места, астрономическа обсерватория и планетариум, конферентна зала, лекционна зала, компютърен център, закрит отопляем плувен басейн и възстановителен център. 
Научи повече
St. Clare's Oxford
St. Clare's Oxford

Оксфорд, Великобритания

 • Основано през 1953 г., пансионното училище St. Clare’s се намира се в елегантното предградие Summertown, в северната част на Оксфорд.
 • Базата е разположена в 27 сгради във викториански стил, които оформят облика на учебния комплeкс. 
 • В колежа се обучават ученици от около 40 различни националности.
 • Академични програми: Pre-IB Course, IB, University Foundation Course / 18+
 • Редица спортни занимания като футбол, баскетбол, хокей, тенис, плуване, скуош,бадминтон, езда, аеробика. Организират се екскурзии във Великобритания и чужбина, посещения на театри, музеи, излети и къмпинги, членство в клубове по интереси, фотография, музика, пеене и изкуства.
 • Стипендии до 20% от таксата за обучение на база резултати от входния изпит по  английски, интервюто и рапортите от училище.
Научи повече
Queen Ethelburga's College
Queen Ethelburga's College

Йорк, Великобритания

 • Колежът Queen Ethelburga’s е разположен в живописната местност в Северен Йоркшиър и предлага едни от най-добрите условия за обучение и занимания в Европа.
 • Академични програми: GCSE, IGCSE, A-Levels
 • Училището се гордее с високите резултати на възпитаниците си, които са над средните за страната и го нареждат сред първите пет училища в Северна Англия.
 • Най-голямата атракция е уникалният за Европа Кралски център за конен спорт с конюшни за 80 коня, закрит манеж с олимпийски размери и 10 акра осветени тревни площи за целогодишно ползване. Интересен факт е, че учениците могат да доведат собствен кон, за който се полагат безплатни грижи. Конният спорт е много популярен и почти 30% от учениците посещават заниманията по езда. 
Научи повече
ACS Cobham International Schools
ACS Cobham International Schools

Съри, Великобритания

 • Кампусът е разположен сред красивата природна местност в графство Съри и се простира на площ от 128 акра.
 • 50% от учениците са англичани и американци, а останалите са от над 100 различни националности.
 • Учебната програма е базирана на американската образователна система. Предлага се балансирана общообразователна подготовка и профилиране в горните класове.
 • Oтлични условия за обучение и извънкласни занимания, включващи: интерактивен учебен център, библиотеки с различни тематични раздели, трапезария за хранене с панорамна гледка, нов модерен център по сценични изкуства със зала с 510 места, писта за бягане с олимпийски размери, игрища за футбол и ръгби, голф игрище, 6 тенис корта, игрища за бейзбол и софтбол, модерен спортен център с плувен басейн и др.
Научи повече
Oxford Sixth Form College
Oxford Sixth Form College

Оксфорд, Великобритания

 • Създаден през 1988 г., Oxford Sixth Form College е един от водещите частни британски колежи, който осигурява отлична академична подготовка по GCSE, BTEC и А-Levels. 
 • Колежът осигурява не само експертно обучение, но и индивидуална помощ за развиване на личния потенциал на всеки ученик.
 • Училището се помещава в няколко красиви сгради във викториански стил, в близост до Оксфорд Хай Стрийт. Центърът и всички забележителности са на пешеходно разстояние, a учебните сгради са в сърцето на университетския район. На разположение са библиотека, обзаведени ателиета по изкуство и фотография, три научни лаборатории, IT зала и класни стаи. Учениците могат да се включат в редица студентски клубове и да участват в разнообразни извънкласни дейности.
Научи повече
Oxford International College
Oxford International College

Окфорд, Великобритания

 • Oxford International College (OIC) е основан през 2002 г. от група възпитаници на Oxford University и бързо се превръща в един от водещите колежи, изграден по модела и стила на Оксбридж.
 • Академични програми: GCSE, A-Levels
 • OIC има изключителна академична репутация и предоставя разнообразни програми за специализирана подготовка и кариерно развитие, насочени към личностното израстване и успешното кандидатстване в топ университети. 
 • Учениците се обучават от квалифицирани преподаватели в Оксфорд, предимно възпитаници и докторанти от университета. Приоритет е целенасочената кариерна програма, фокусирана върху развиване на лидерски умения и мотивация, устойчивост, конкурентоспособност, трудолюбие и изследователска дейност. 
 • Колежът заема първо място в класациите от изпитите за А-нивата с рекордни резултати 92% A*/ A, от които 53.2% са A*.
Научи повече
Kingswood Bath School
Kingswood Bath School

Бат, Великобритания

 • Основано през 1748г. от Джон Уесли, Kingswood Bath School предлага отлични условия за обучение и живот.
 • Академични програми: GCSE, A-Levels
 • Училищният кампус е разположен сред красив парк, на хълм от който се открива красива гледка към града и близката околност, и разполага с всички необходими условия за обучение и настаняване: център по изкуствата, музикално училище (със звукозаписно студио), студио за дизайн технологии, голям център за ученици от Sixth Form обучението, библиотека, център за информационни технологии, театрално студио и драматично студио, богата спортна база.
Научи повече
Wrekin College
Wrekin College

Уелингтън, Великобритания

 • Wrekin College е известен като „Училище в градината“, тъй като кампусът е разположен сред красиви градини, които са част от голямо имение, простиращо се в покрайнините на очарователния търговски град Уелингтън, само на час път от Бирмингам.
 • Академични програми: IGCSE, A-levels, Transition Year
 • Всеки ученик е ангажиран с творчески занимания, участие в театрални постановки, клубове по интереси, експедиции, издаване на училищното списание или благотворителни каузи за набиране на средства. Учебната база включва учебен театър, концертна зала, музикален кабинет, Арт център по изкуства и технологии, художествени ателиета, фотографско студио, две спортни зали, зали за скуош, закрит плувен басейн, зала за фехтовка, фитнес център, голф игрище, игрище за крикет , осветено игрище с изкуствена настилка и тенис кортове. 
 • Колежът отпуска стипендии за ученици 11+, 13+ и 16 години. Обикновено стипендиите достигат до 25% от таксата и се отпускат за целия период на обучение.
Научи повече
d`Overbroeck's
d`Overbroeck's

Оксфорд, Великобритания

 • Основан през 1977 г., D`Overbroeck‘s е един от водещите колежи във Великобритания, който осигурява отлична академична подготовка, разнообразни извънкласни занимания, личностно развитие, широк мироглед и нравствени ценности.
 • Академични програми: GCSE, IGCSE, A-Levels
 • Училището има отлично местоположение, в близост до центъра на Оксфорд. Фокусът е върху постигане на баланс между учене и забавление, индивидуално израстване, критично мислене, отстояване на мнението и постигане на целите.
 • Обучението е в двете бази – международното училище за по-малките ученици и гимназията, където се обучават учениците от Sixth Form.
 • Изкуството и дизайнът са на особена почит в колежа и много ученици продължават образованието си в престижни арт университети. Училището се гордее и с нов модерен Арт център, включващ ателиета по текстил, фотография, изящни изкуства, керамика и 3D.
Научи повече
International School of Milan
International School of Milan

Милано, Италия

 • Основано през 1958 г. International School of Milan е най-старото IB училище в Италия и има най-големият кампус, разположен в спокоен жилищен район на Милано.
 • Част е от международната образователна верига Inspired Group.
 • Модерната учебна сграда отговаря на многофункционалните изисквания на училището, в което се обучават ученици от 68 националности. 
 • На разположение са функционални класни стаи, оборудвани научни лаборатории, център за изящни изкуства, музикално студио, театър с 350 места, три библиотеки, компютърни зали, закрит плувен басейн, впечатляваща спортна зала и игрища за практикуване на разнообразни спортове на открито.
Научи повече
St. Louis School
St. Louis School

Милано, Италия

 • St. Louis School e частно международно IB училище, член на Съвета на британските интернационални училища (COBIS), акредитирано от италианското министерство на образованието и официално признат изпитен център от Университета в Кеймбридж. 
 • През последните години St. Louis неизменно заема челни позиции в класациите на топ IB училищата в Европа, като над 30% от учениците са постигнали среден резултат от 37 т. 
 • Училището има три кампуса в различни райони на Милано.
 • Като част от Inspired Group, училището поддържа високи академични стандарти на обучение и се отличава с професионализъм и индивидуално отношение към своите възпитаници.
Научи повече
Sotogrande International School
Sotogrande International School

Сотогранде, Испания

 • Повече от 40 год. предлага обучение на английски език на ученици от над 44 държави. Намира се в Сотогранде, област Андалусия, една от най-динамично развиващите се и популярни туристически дестинации в южна Испания. 
 • Учениците получават солидна академична подготовка, която включва допълнителна експериментална работа, интерактивно обучение, използване на новите технологии и образователни екскурзии, съобразени с учебния план. 
 • Учебната база включва мултимедийна библиотека, две компютърни зали, специализирани кабинети по природни науки и езикови лаборатории, театър, арт студио, музикална зала, открит плувен басейн, лекоатлетическа писта, игрища за различни спортове, тенис кортове и многофункционална спортна зала. 
Научи повече
International School San Patricio
International School San Patricio

Толедо, Испания

 • International School San Patricio е частно пансионно училище, което стартира като образователна институция в Испания през 1958 г. и се намира в модерен жилищен район на историческия град Толедо, в близост до Мадрид.
 • Академични програми: Middle Years Programme и International Baccalaureate
 • Материалната база включва: модерни класни стаи и кабинети, библиотека, театрален и кино салон, гимнастическа зала, фитнес център, зали за танци, футболно игрище, писта за лека атлетика, игрище за волейбол, футбол, баскетбол, открит и закрит плувен басейн, тенис кортове, арт център, студио за фотография, музикално училище и кабинет за визуални изкуства.
Научи повече
King's College, British School of Madrid
King's College, British School of Madrid

Мадрид, Испания

 • King’s College е основан през 1969 г. и още от създаването си се радва на завидна академична репутация.До днес е едно от най-престижните частни училища в Испания, което предлага обучение по британската образователна програма. 
 • Намира се в северния район Soto de Vinuelas между Мадрид и Гуадарама. 
 • Кампусът предлага чудесни условия за обучение, богата библиотека, две компютърни мултимедийни зали, научен център с лаборатории по химия, физика и биология, център по изкуства, театър с капацитет 350 места и модерни спортни съоръжения.
 • Колежът присъжда няколко пълни или частични стипендии за ученици от A-levels, като кандидатите трябва да имат отличен успех, препоръки от преподаватели, дипломи, грамоти или награди от участие в олимпиади или извънкласни дейности.
Научи повече
St John's International School
St John's International School

Ватерло, Белгия

 • Международното пансионно училище St John’s се намира в централна Белгия, в историческото предградие Ватерло, на 15 км южно от центъра на Брюксел.
 • Обучението е на английски език, като в 8, 9 и 10 клас се следва IB Middle Years програмата, а последните две години са по международната програма International Baccalaureate (IB). 
 • Над 90% завършват с отлични резултати и продължават висшето си образование в престижни университети.
 • Базата е модерна и предлага отлични условия за обучение и извънкласни занимания, както и чудесна възможност за практикуване на разнообразни спортове и изкуства. В училището функционират различни клубове по интереси, изградени по модела на ООН и НАТО. Учениците участват в олимпиади по математика, природни науки и икономика, организират се експедиции и образователни екскурзии.
Научи повече
Reddam House Berkshire
Reddam House Berkshire

Уокингам, Великобритания

 • Reddam House e традиционно пансионно училище, част от Inspired Group. Училището се намира в околностите на историческия търговски град Уокингам, на около час от Лондон. 
 • Учебната база включва модерни класни стаи, научни кабинети, библиотека, спортни игрища, 25-метров басейн, театър с 350 места, три студия за танци, фитнес зала, музикално студио и арт център. 
 • Специализираната програма Challenge and Extension (CHEX) е неразделна част от училищния живот, чиято цел е развиване на пълния потенциал и формиране на широк мироглед и аналитично мислене.
Научи повече
St. Peter's International School
St. Peter's International School

Лисабон, Португалия

 • St Peter’s е единственото пансионно училище в района на Лисабон. 
 • Предлага уникално съчетание на няколко образователни системи: националната програма на Португалия, Британската програма IGCSE и IB дипломата.
 • Разполага с модерна база, арт център, музикални зали, собствен театър и киносалон, спортен комплекс, кафетерия и медицински център. 
Научи повече
Kings Education
Kings Education

Оксфорд, Брайтън, Борнемут

 • Kings Education са една от водещите групи интернационални колежи във Великобритания, основана през 1957 г.
 • Пансионните училища Kings London, Kings Oxford, Kings Brighton и Kings Bournemouth предлагат програми за академична и езикова подготовка, както и гарантират бърз и ефективен прогрес, съобразен с индивидуалните възможности. 
 • Гарантиран прием в топ 100 на университетите в САЩ
 • 83% от възпитаниците са приети в университет в топ 100, a 50% от тях продължават обучението си в университет в топ 50 в САЩ
 • 45% от възпитаниците завършват с оценка A*-А от програмата A-Levels
 • „Pathways програми“ за сигурен прием в университетите от групата на Ivy League
 • “Bridge програми” за 100% гарантиран прием в топ 30 на британските университети
 • Подготовка за Оксфорд и Кеймбридж, както и за специалността „Медицина“
   
Научи повече
Oxford International College Brighton
Oxford International College Brighton

Брайтън, Великобритания

 • Разположено само на няколко мили от центъра на град Брайтън, пансионното училище осигурява перфектната среда за изграждане на динамична международна общност.
 • С много зелени площи, спортни съоръжения и спокойни места за учене, кампусът предоставя идеалната обстановка за развиване на талантите на възпитаниците
 • Учениците се насърчават да участват в различни състезания, клубове, доброволчески инициативи и стажове. Тези обогатяващи преживявания им помагат да се подготвят за успешен прием в университета и след това. 
 • През лятото на 2023 г. предстои да се открие свръх модерен кампус с площ 80 000кв. метра. Той ще включва пансионен капацитет за 240 ученици, модерни съоръжения за обучение, обща стая, кафене, трапезария, медицински център, фитнес зала и център за учебни ресурси.
Научи повече
College Champittet
College Champittet

Лозана, Швейцария

 • Колежът е основан през 1903 г. и има дългогодишни традиции в обучението на ученици от Швейцария и чужбина.
 • Учебната база е разположена в красивия озеленен квартал Pully в Лозана, в близост до Женевското езеро и предлага сигурна и стимулираща среда за учене и настаняване.
 • Училището осигурява топла семейна атмосфера и предлага отлични условия за социален живот и намиране на нови приятели.
 • В колежа функционират разнообразни клубове по интереси: визуални изкуства, рисуване, предприемачество, кодиране, театър, шах и цирк, дебати, модел на Обединените нации.
   
Научи повече
College du Leman
College du Leman

Версоа, Швейцария

 • Международното училище College du Leman се намира на 9 километра от Женева, в малкото градче Versoix.
 • В шестте общежития има около 200 ученика. Момичетата и момчетата от всички възрасти се настаняват в отделни сгради, като във всяка има обща стая с телевизор, стая за учене и оборудвана кухня за приготвяне на закуски.
 • Учениците с изключителни академични резултати и много добро ниво по езика, които са се представили добре на интервюто, могат да кандидатстват за частична стипендия.
 • Учениците издават училищно списание и участват в клубове по интереси: театър, дебати, математически клуб, хор, уроци по музика. През уикендите се организират танци, екскурзии, посещения на кино и разходки в Женева.
   
Научи повече

РЕГИСТРАЦИЯЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: