Elite Swiss Boarding School Event

Срещни се с представител на пансионното училище Copperfield School от Швейцария

февруари 15 чет
15.02.2024
10:00 - 19:30 часа
София, бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" 99

Всяка година талантливи млади хора от цял свят избират да продължат своето средно образование в Швейцария, която ги привлича не само със заснежените планински склонове, но и с опитните преподаватели и отличната материална база на пансионните училища.

 

За амбициозните кандидати Copperfield School предлагат първокласно обучение с атрактивни условия. Това е и единственото ski-in, ski-out IB училище в света.

 

Заповядайте на 15 февруари, четвъртък, от 10:00 ч. в централния офиса на Интеграл в София на ексклузивна среща с представители на Copperfield School.

Регистрирайте се безплатно и запазете своето място

Регистрация

ЗАЩО COPPERFIELD SCHOOL?

 • Училището предлага международната програма IB от ранна възраст до дипломирането.
 • Единственото ski-in, ski-out IB училище в света, което разполага със собствени ски писти в един от най-известните световни ски курорти - Вербие.
 • Строга учебна програма от шест курса, включително два езика, математика, природни науки, хуманитарни науки и избираем предмет.
 • Обучението е в малки класове до 12 ученици с приоритет на индивидуалното внимание към всеки.
 • Настаняване в общежитие от ранга на 4-звезден хотел  – зашеметяваща гледка към планината, всички стаи са със собствен санитарен възел, с всички удобства за живеене и релакс след учебните занятия.
 • Copperfield е международно училище, основано само преди няколко години, но с мисията, че всеки ученик трябва да бъде дизайнер на собствения си живот и ангажиран за изграждане на по-добър свят за другите.
 • Младите хора се учат да живеят едновременно със състрадание и смелост, развивайки морален компас, сила на характера и технически умения, от които ще се нуждаят, каквото и да желаят да правят.
Лична среща с елитното пансионно училище от Швейцария

COPPERFIELD SCHOOL

Уникално съчетание на сигурност, академични стандарти и активности на открито

Copperfield е международно училище в сърцето на Швейцарските Алпи. Разположено  на 1650 м надморска височина, в едно от най-чистите, красиви, безопасни и вдъхновяващи места за живеене и учене в света - Вербие.

 

Училището е уникално съчетание на сигурност, академични стандарти и активности на открито. На пешеходно разстояние около кампуса са разположени две ски писти, които през лятото се превръщат в голф игрище. На разположение са 14 класни стаи, игрища за баскетбол, тенис кортове и зала за сценични изкуства.

COPPERFIELD SCHOOL

Академични програми

Училището предлага международната програма IB от ранна възраст до дипломирането. Обучението е в малки класове до 12 ученици с приоритет на индивидуалното внимание към всеки. Образователните методи са  повлияни от концепцията на психолога Алфред Адлер, известен с формирането на школата на мисълта за „индивидуалната психология“. Педагогическите психолози в училището работят в тясно сътрудничество с учителския персонал, за да установят силни комуникационни канали между родители, ученици и учители. Всеки ученик се оценява комплексно, според академичния потенциал, творческите заложби и спортни умения и се изготвя индивидуален план за развитие, базиран на целите, интересите и уменията. 

.

Настаняване

Общежитието се помещава в красиво алпийско шале в характерен планински стил, което се намира в центъра на Вербие и е само на 10 минути път пеша от основния кампус на училището. То предлага комфортни условия на четиризвезден хотел с всички удобства за живеене и релакс след учебните занятия. Настаняването е в самостоятелни, двойни и тройни стаи, със собствена баня и балкон. Общата дневна е просторна, създаваща много уют и неповторима атмосфера. По протежение на сградата има обширна тераса, от която се откриват смайващи панорамни гледки. Създадена е домашна атмосфера, в която вечерите се прекарват заедно в приготвяне на храната и учене с помощта на възпитателите и преподавателите, живеещи в общежитието. Осигурен е пълне пансион.

Извънкласни занимания

Зимните спортове заемат важно място в училищното ежедневие. По отношение на ските Copperfield е сред водещите училища в света, чието мото ski in – ski out е водещ мотив, който вдъхновява учениците да карат ски или сноуборд пет дни седмично, възползвайки се максимално от природните дадености и отличните условия във Вербие с над 450 км ски писти и достъп до Четирите долини, най-голямата ски зона в Швейцария. В сътрудничество с прочутия Ecole Suisse de Ski (ESS), училището предлага изключителна ски програма, с персонализирани тренировки в малки групи под вещото ръководство на опитни инструктори. 

ПРОГРАМА

15 ФЕВРУАРИ 2024 | ЧЕТВЪРТЪК

 • 10:00 - 17:00 ч. - Индивидуални срещи с представители на швейцарското пансионно училище Copperfield School
 • 18:30 ч. - Презентация от която ще научите от първо лице най-важното за особеностите на образованието в Швейцария и предимствата на Copperfield School.

Регистрирайте се безплатно и запазете своето място

Регистрация

Регистрирайте се безплатно, за да запазите своето място

Попълвайки формата по-долу, консултант на Интеграл ще се свърже с Вас, за да уговори удобно време за лична среща с представител на училището на 15.02.24 г. (четвъртък)

РЕГИСТРАЦИЯCopperfield School

ГАЛЕРИЯ

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

Вход

Забравена парола?

Все още нямаш регистрация?

Създай профил

СТАРТИРАЙ СВОЕТО БЪДЕЩЕ ДНЕС!

Присъедини се, за да откриеш мечтаните езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти

Регистрация

Вече имаш регистрация?

Влез от тук

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?

Попълнете имейла адреса, с който сте създали своята регистрация.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Този списък няма да се запази във вашия профил без регистрация. Сигурни ли сте, че искате да продължите без регистрация?

Регистрацията ви носи следните предимства:

Регистрирай се, за да запазиш своя списък

 • Culpa cupidatat consequat pariatur qui quis velit id cupidatat dolore amet.
 • Ullamco Lorem consectetur non non adipisicing.
 • Mollit commodo consequat proident pariatur.
Регистрация Вече имаш регистрация? Влез от тук

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: