Седмица на Швейцария 2023

Възползвайте се от специалната отстъпка до 20% от селекция езикови курсове в „Седмицата на Швейцария“ от 6 до 12 февруари!!

февруари 6-12 пон-нед
6.02 - 12.02.2023
00:00 - 23:59 часа
Всички офиси на Интеграл

В полите на Алпите се намира малката и красива европейска държава Швейцария. Освен с невероятната си природа, точните часовници и най-надеждните банки в света, страната на шоколада е известна и с високите си стандарти, като образованието не прави изключение.

 

Със своите четири национални езика, Швейцария традиционно е предпочитана дестинация за летни езикови ваканции за тези, които търсят разнообразие в избора на обучение, учебни предмети и интересна спортна и екскурзионна програма.

 

Възползвайте се от до 20% отстъпка от нашата специална селекция от езикови курсове в рамките на „Седмицата на Швейцария“ от 6 до 12 февруари!

ЕДНА ВАКАНЦИЯ, МНОГО ВЪЗМОЖНОСТИ

Избери курс според твоя интерес

ЕЛИТНИ БОРДНИ УЧИЛИЩА
ЕЛИТНИ БОРДНИ УЧИЛИЩА

За тези, които искат да се потопят в атмосфера на традиционните пансионни училища и да се възползват от предимства на богатите учебни бази.

ИНТЕНЗИВНИ КУРСОВЕ
ИНТЕНЗИВНИ КУРСОВЕ

Ако искате да наблегнете на сериозна езикова подготовка в кратък срок, изберете интензивни програми с поне 28 часа обучение седмично. 

ЕЗИК И СПОРТНИ ЛАГЕРИ
ЕЗИК И СПОРТНИ ЛАГЕРИ

Изберете курс, който включва любимия спорт с професионален треньор или откриване на вълнуващи нови възможности, като езда, голф или тенис. 

УНИ ПОДГОТОВКА
УНИ ПОДГОТОВКА

Разберете как се случва обучението за хотелиер или кулинар и се докоснете до университетската среда в някои от най-елитните университети в света.

ЗА ОТЛИЧНИ ОЦЕНКИ
ЗА ОТЛИЧНИ ОЦЕНКИ

Специализирани курсове за подготовка преди явяване на изпит, като например SAT. 

АРТИСТИЧНО НАЧАЛО
АРТИСТИЧНО НАЧАЛО

Ако искате да развиете своите творчески умения в писането, театъра, музиката, изберете езикови ваканции с включени занимания по изкуства.  

КУРСОВЕТЕ

TASIS - LE CHATEAU DES ENFANTS
TASIS - LE CHATEAU DES ENFANTS

Подходящ за: деца от 4,5 до 10 години
Предлагани езици: английски и френски

 • Летният лагер във Вила Белведере предлага обучение на френски и английски за начинаещи и напреднали.
 • Заниманията след часовете включват пантомима, вечер на Хари Потър, шоу на талантите, търсене на съкровища, спортни турнири, роботика, сценични и визуални изкуства, наука.
 • Учениците преживяват незабравими емоции по време на посещение на истинска шоколадова фабрика, екскурзии с лодка по езерото Лугано, както и посещение на средновековните замъци в Белинзона.  
Научи повече
TASIS LUGANO
TASIS LUGANO

Подходящ за: ученици от 11 до 18 години
Предлагани езици: френски, английски и италиански

 • Американското училище в Лугано се помещава в известната Вила де Нобили.
 • Курсистите избират измежду 15 разнообразни модула, включващи езикови занимания, архитектура и дизайн, академично писане, International Baccalaureate prep, италианска кухня, изготвяне на портфолио, Lean Startup Masterclass, мода и дизайн, мюзикъл, цифрова фотография, Day Camp, футбол с Милан, тенис или голф академия, crossfit и много други.
Научи повече
AIGLON
AIGLON

Подходящ за: ученици от 8 до 16 години
Предлагани езици: английски и френски

 • На 1170 м надморска височина с гледка към връх Монблан в малкото градче Chesieres-Villars в кантона Вод във френската част на Швейцария децата учат френски или английски, театрално изкуство, математика и науки, ракетостроене, програмиране, лидерство.
 • Базата се състои от 18 традиционни швейцарски къщи, в които са разположени класните стаи, езикови лаборатории, компютърна зала, обща стая и столова.
 • Следобедните занимания включват плуване, футбол, волейбол, хокей, гимнастика, бадминтон, планински преходи. Всички курсисти участват и в двудневен преход в Алпите, с нощувка в планинска хижа. 
Научи повече
SWISS LANGUAGE CLUB, LEYSIN
SWISS LANGUAGE CLUB, LEYSIN

Подходящ за: деца от 10 до 16 години
Предлагани езици: английски, френски и немски

 • Курсът се провежда в модерната база на един от най-добрите швейцарски частни университети по туризъм, в бившия хотел Mont Blanc Palace. 
 • Към часовете по език има опция за допълнителни модули с интригуващи имена като Fit and Fast, Adrenalin Rush, Aqua Venture. 
 • В курса влизат още спортни занимания, посещения на аквапарк, леки туристически преходи, водни спортове, посещение на забележителности в близки градове и escape rooms.
Научи повече
HOTEL INSTITUTE MONTREUX
HOTEL INSTITUTE MONTREUX

Подходящ за: 16 - 20-годишни
Предлагани езици: английски

 • Чудесна възможност за курсисти с интерес към хотелиерство или кулинарство с база в центъра на град Монтрьо, на брега на Женевското езеро. 
 • Изучават се етикет, правила на сервиране на напитки, изготвяне на меню, съдържание и качество на храните, управление и организация на хранително заведение. 
 • Курсовете включват лидерски умения, въведение в света на хотелите и събитията, в кулинарството или в хотелиерството, предприемачество, английски език. 
 • Всяка седмица може да се избере различен предмет.
Научи повече
ALTITUDE
ALTITUDE

Подходящ за: 3 - 15+ -годишни
Предлагани езици: английски и френски

 • Чудесна възможност за езиков и приключенски лагер във Вербие, разположен в кантона Вале. 
 • Заниманията след часовете включват пързаляне с кънки на лед, волейбол, боулинг, търсене на съкровища, картинг, разходки в планината, ориентиране, ходене по въже, нощуване в планинска хижа, отборни игри и др.
 • Незабравимите емоции, с които учениците се завръщат от летния лагер са допълнени и от възможността за екскурзии до Олимпийския музей в Лозана, Шоколадовата фабрика и Солните мини.

 

 

Научи повече
INSTITUT MONTANA ZUGERBERG
INSTITUT MONTANA ZUGERBERG

Подходящ за:ученици от 10 до 15 години
Предлагани езици: английски и немски

 • Институт Montana Zugerberg отваря врати през 1926 год. в сградата на бившия Гранд Хотел Шьонфелс. 
 • Към часовете по език има и допълнителни модули включващи бизнес и лидерство, наука и технология и изкуство и творчество
 • Училището е разположено на площ от 60 акра в красивата планинска местност над Цуг. Прекрасното местоположение в подножието на Алпите осигурява идеална среда за обучение и извън класни дейности
   
Научи повече

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: