Седмица на Швейцария 2023

Възползвайте се от специалната отстъпка до 20% от селекция езикови курсове в „Седмицата на Швейцария“ от 6 до 12 февруари!!

февруари 6-12 пон-нед
6.02 - 12.02.2023
00:00 - 23:59 часа
Всички офиси на Интеграл

В полите на Алпите се намира малката и красива европейска държава Швейцария. Освен с невероятната си природа, точните часовници и най-надеждните банки в света, страната на шоколада е известна и с високите си стандарти, като образованието не прави изключение.

 

Със своите четири национални езика, Швейцария традиционно е предпочитана дестинация за летни езикови ваканции за тези, които търсят разнообразие в избора на обучение, учебни предмети и интересна спортна и екскурзионна програма.

 

Възползвайте се от до 20% отстъпка от нашата специална селекция от езикови курсове в рамките на „Седмицата на Швейцария“ от 6 до 12 февруари!

ЕДНА ВАКАНЦИЯ, МНОГО ВЪЗМОЖНОСТИ

Избери курс според твоя интерес

ЕЛИТНИ БОРДНИ УЧИЛИЩА
ЕЛИТНИ БОРДНИ УЧИЛИЩА

За тези, които искат да се потопят в атмосфера на традиционните пансионни училища и да се възползват от предимства на богатите учебни бази.

ИНТЕНЗИВНИ КУРСОВЕ
ИНТЕНЗИВНИ КУРСОВЕ

Ако искате да наблегнете на сериозна езикова подготовка в кратък срок, изберете интензивни програми с поне 28 часа обучение седмично. 

ЕЗИК И СПОРТНИ ЛАГЕРИ
ЕЗИК И СПОРТНИ ЛАГЕРИ

Изберете курс, който включва любимия спорт с професионален треньор или откриване на вълнуващи нови възможности, като езда, голф или тенис. 

УНИ ПОДГОТОВКА
УНИ ПОДГОТОВКА

Разберете как се случва обучението за хотелиер или кулинар и се докоснете до университетската среда в някои от най-елитните университети в света.

ЗА ОТЛИЧНИ ОЦЕНКИ
ЗА ОТЛИЧНИ ОЦЕНКИ

Специализирани курсове за подготовка преди явяване на изпит, като например SAT. 

АРТИСТИЧНО НАЧАЛО
АРТИСТИЧНО НАЧАЛО

Ако искате да развиете своите творчески умения в писането, театъра, музиката, изберете езикови ваканции с включени занимания по изкуства.  

КУРСОВЕТЕ

TASIS - LE CHATEAU DES ENFANTS
TASIS - LE CHATEAU DES ENFANTS

Подходящ за: деца от 4,5 до 10 години
Предлагани езици: английски и френски

 • Летният лагер във Вила Белведере предлага обучение на френски и английски за начинаещи и напреднали.
 • Заниманията след часовете включват пантомима, вечер на Хари Потър, шоу на талантите, търсене на съкровища, спортни турнири, роботика, сценични и визуални изкуства, наука.
 • Учениците преживяват незабравими емоции по време на посещение на истинска шоколадова фабрика, екскурзии с лодка по езерото Лугано, както и посещение на средновековните замъци в Белинзона.  
Научи повече
TASIS LUGANO
TASIS LUGANO

Подходящ за: ученици от 11 до 18 години
Предлагани езици: френски, английски и италиански

 • Американското училище в Лугано се помещава в известната Вила де Нобили.
 • Курсистите избират измежду 15 разнообразни модула, включващи езикови занимания, архитектура и дизайн, академично писане, International Baccalaureate prep, италианска кухня, изготвяне на портфолио, Lean Startup Masterclass, мода и дизайн, мюзикъл, цифрова фотография, Day Camp, футбол с Милан, тенис или голф академия, crossfit и много други.
Научи повече
AIGLON
AIGLON

Подходящ за: ученици от 8 до 16 години
Предлагани езици: английски и френски

 • На 1170 м надморска височина с гледка към връх Монблан в малкото градче Chesieres-Villars в кантона Вод във френската част на Швейцария децата учат френски или английски, театрално изкуство, математика и науки, ракетостроене, програмиране, лидерство.
 • Базата се състои от 18 традиционни швейцарски къщи, в които са разположени класните стаи, езикови лаборатории, компютърна зала, обща стая и столова.
 • Следобедните занимания включват плуване, футбол, волейбол, хокей, гимнастика, бадминтон, планински преходи. Всички курсисти участват и в двудневен преход в Алпите, с нощувка в планинска хижа. 
Научи повече
SWISS LANGUAGE CLUB, LEYSIN
SWISS LANGUAGE CLUB, LEYSIN

Подходящ за: деца от 10 до 16 години
Предлагани езици: английски, френски и немски

 • Курсът се провежда в модерната база на един от най-добрите швейцарски частни университети по туризъм, в бившия хотел Mont Blanc Palace. 
 • Към часовете по език има опция за допълнителни модули с интригуващи имена като Fit and Fast, Adrenalin Rush, Aqua Venture. 
 • В курса влизат още спортни занимания, посещения на аквапарк, леки туристически преходи, водни спортове, посещение на забележителности в близки градове и escape rooms.
Научи повече
HOTEL INSTITUTE MONTREUX
HOTEL INSTITUTE MONTREUX

Подходящ за: 16 - 20-годишни
Предлагани езици: английски

 • Чудесна възможност за курсисти с интерес към хотелиерство или кулинарство с база в центъра на град Монтрьо, на брега на Женевското езеро. 
 • Изучават се етикет, правила на сервиране на напитки, изготвяне на меню, съдържание и качество на храните, управление и организация на хранително заведение. 
 • Курсовете включват лидерски умения, въведение в света на хотелите и събитията, в кулинарството или в хотелиерството, предприемачество, английски език. 
 • Всяка седмица може да се избере различен предмет.
Научи повече
ALTITUDE
ALTITUDE

Подходящ за: 3 - 15+ -годишни
Предлагани езици: английски и френски

 • Чудесна възможност за езиков и приключенски лагер във Вербие, разположен в кантона Вале. 
 • Заниманията след часовете включват пързаляне с кънки на лед, волейбол, боулинг, търсене на съкровища, картинг, разходки в планината, ориентиране, ходене по въже, нощуване в планинска хижа, отборни игри и др.
 • Незабравимите емоции, с които учениците се завръщат от летния лагер са допълнени и от възможността за екскурзии до Олимпийския музей в Лозана, Шоколадовата фабрика и Солните мини.

 

 

Научи повече
INSTITUT MONTANA ZUGERBERG
INSTITUT MONTANA ZUGERBERG

Подходящ за:ученици от 10 до 15 години
Предлагани езици: английски и немски

 • Институт Montana Zugerberg отваря врати през 1926 год. в сградата на бившия Гранд Хотел Шьонфелс. 
 • Към часовете по език има и допълнителни модули включващи бизнес и лидерство, наука и технология и изкуство и творчество
 • Училището е разположено на площ от 60 акра в красивата планинска местност над Цуг. Прекрасното местоположение в подножието на Алпите осигурява идеална среда за обучение и извън класни дейности
   
Научи повече

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

Вход

Забравена парола?

Все още нямаш регистрация?

Създай профил

СТАРТИРАЙ СВОЕТО БЪДЕЩЕ ДНЕС!

Присъедини се, за да откриеш мечтаните езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти

Регистрация

Вече имаш регистрация?

Влез от тук

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?

Попълнете имейла адреса, с който сте създали своята регистрация.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Този списък няма да се запази във вашия профил без регистрация. Сигурни ли сте, че искате да продължите без регистрация?

Регистрацията ви носи следните предимства:

Регистрирай се, за да запазиш своя списък

 • Culpa cupidatat consequat pariatur qui quis velit id cupidatat dolore amet.
 • Ullamco Lorem consectetur non non adipisicing.
 • Mollit commodo consequat proident pariatur.
Регистрация Вече имаш регистрация? Влез от тук

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: