Конкурс за безплатна седмица на езикова ваканция

Спечели безплатна седмица в един от 50-те езикови центъра на EF Languages abroad по избор

октомври 4-20 сря-пет
4.10 - 20.10.2023
10:00 - 18:00 часа
Online

Всеки знае, че доброто владеене на чужд език е несравнимо богатство, което отваря вратите за много по-добра реализация в бъдеще.

 

А какъв по-добър начин от подобряване на езиковото ниво от лятната езикова ваканция, където можеш да разговаряш свободно с още твои връстници от цял свят?

 

Интеграл и EF Languages abroad ти дават невероятната възможност да прекараш една незабравима езикова ваканция в дестинация по избор! Включи се в конкурса и спечели безплатен едноседмичен курс по избор в някой от 50-те езикови центъра на EF в цели 16 държави!

 

Участието в надпреварата е напълно безплатно, а крайният срок за участие е 20 октомври.

ВКЛЮЧИ СЕ В КОНКУРСА

РЕГИСТРАЦИЯ

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ

За да участваш в конкурса е необходимо:

  • Да си на възраст между 16 и 25 г.
  • Да се регистрираш тук и да попълниш формуляр за участие, който може да свалиш от тук
  • Да изпратиш попълнения формуляр заедно с кратко авторско видео на тема "How do I imagine my perfect EF summer in 2024?" на e-mail адрес contest@integral.bg до 20.10.2023 г.

Видеото трябва да бъде с продължителност от 1 до 3 минути, на английски език, снимано хоризонтално. Оставяме на теб да ни изненадаш с творческия подход, който ще използваш, за да покажеш твоята мотивация и мечтите, които имаш.

 

Твоето видео ще бъде оценено лично от представители на EF, които очакват с нетърпение да научат защо ти си най-добрият кандидат.

 

Победителят ще бъде обявен на 31 октомври 2023 г. във Facebook страницата Интеграл Езикови Ваканции.

НАГРАДА

КАКВО ПОЛУЧАВАШ?
КАКВО ПОЛУЧАВАШ?

Едноседмична езикова ваканция в EF езиков център по избор с включени:

  • 20 учебни часа обучение по избрания език
  • Настаняване в семейство
  • Полупансион
  • Тест за определяне на нивото
  • Сертификат за завършен курс
ВТОРАТА СЕДМИЦА
ВТОРАТА СЕДМИЦА

Победителят трябва да покрие разходите за втората седмица от езиковата ваканция, самолетните билети, както и двупосочния трансфер от и до летището.

EF Languages abroad

EF Languages abroad разполага с езикови школи в над 50 държави по света: Великобритания, Ирландия, САЩ, Канада, Малта, Южна Африка, Австралия, Нова Зеландия, Сингапур, Испания, Коста Рика, Франция, Германия, Италия, Корея и Япония.

EF Languages abroad предлага:
- Езикови курсове (интензивни, общи, основни)
- Курсове за подготовка за изпити (подготовка за Cambridge English Exam Preparation, GMAT Preparation, IELTS Preparation, TOEFL, допълнителни езикови изпити)
- Кариерни курсове (EF Internship Experience, EF English for Business Language, EF Professional Mini Group)
- Курсове за началници (EF Executive Private, EF Executive Premium, EF Executive & Professional Mini-Group)

 

Гарантираният академичен успех започва в това международно училище, което е с теб през целия път. EF е водещо в света училище в международното образование с повече от 50 години опит, а персонализираните програми за подготовка за университет ще ти дадат пълно езиково умение.

 

EF Languages abroad разполага с 50 езикови школи в 16 държави по света: Великобритания, Ирландия, САЩ, Канада, Малта, Южна Африка, Австралия, Нова Зеландия, Сингапур, Испания, Коста Рика, Франция, Германия, Италия, Корея и Япония.

 

Организацията ще представи своите програми и дестинации на живо в София на изложение Световно образование на 7 октомври. Участието на събитието става след предварителна регистрация, която може да бъде направена тук.

EF

ГАЛЕРИЯ

РЕГИСТРАЦИЯЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: