Висше образование в Белгия и Франция

Виртуален ден

декември 7 вто
7.12.2021
10:00 - 12:00 часа
Online

С високи академични традиции и богат социален живот в мултикултурна среда, Франция и Белгия са сред предпочитаните образователни дестинации в Европа в последните години. Благодарение на достъпните такси и възможностите за стажове в едни от най-големите международни организации, студенти от България все по-често се насочват към университетите в тези две държави.

 

Включи се в специализирания виртуален ден и разбери всичко актуално за висшето образование в Белгия и Франция, включително възможностите за обучение на английски и френски език, условията и сроковете за кандидатстване и кариерната реализация след завършване. 

ПРОГРАМА

07 ДЕКЕМВРИ 2021 | ВТОРНИК

10:00 – Всичко за образованието в Белгия и Франция – Ива Велкова, Интеграл 
11:00 – Belgium: an up-and-coming study destination – Annik Schellens, Thomas More University of Applied Sciences

Регистрирай се безплатно и запази своето място

Регистрирай се безплатно и запази своето място

РЕГИСТРАЦИЯ

В рамките на уебинара на Интеграл ще научиш за:

В рамките на уебинара на Интеграл ще научиш за:

ИЗБОРЪТ НА ФРАНКОФОНИТЕ

През 2020 г. Франция се нареди сред шестте най-предпочитани образователни дестинации в света с повече от 300 000 чуждестранни студенти, които избират да получат висшето си образование в страната. Открий предимствата и особеностите на обучението в различните видове френски висши учебни заведения от специализирания уебинар на Ива Велкова. 

БЕЛГИЯ: НОВАТА ЗВЕЗДА НА ЕВРОПЕЙСКАТА АКАДЕМИЧНА КАРТА

След последните образователни промени все повече кандидат-студенти се обръщат към Белгия, привлечени от таксите, започващи от 962 евро, практическия фокус на обучението и атрактивната културна и социална среда. Какво още предлагат белгийските университети ще разбереш в рамките на виртуалния ден на 7.12! 

КОИ СА НАЙ-ТЪРСЕНИТЕ СПЕЦИАЛНОСТИ В БЕЛГИЯ?

Несъмнено Business Economics и Computer Science са най-предпочитаните направления от българските кандидати. Останалите специалности в Топ 5 са Communication & Media, Social Sciences, International Tourism и Multimedia & Creative Technologies. Какви са особеностите при кандидатстването в тези и останалите програми ще научиш от виртуалното събитие!

КАК ДА СЕЛЕКТИРАШ СВОИТЕ 10 УНИВЕРСИТЕТА ВЪВ ФРАНЦИЯ?

Не пропускай да научиш най-важното за процеса на кандидатстване и селекция на университети чрез френската централизирана система Parcoursup! Ще ти дадем информация за сроковете, нужните документи и разбира се, спецификите на различните университети, програмите и възможността за избор на паралелна специалност!

ПОВЕЧЕ ЗА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА НАСТАНЯВАНЕ

Студентското настаняване се превръща във все по-важен аспект при изборът на държава и университет. Какви възможности предлагат Франция и Белгия като популярни образователни дестинации, ще разбереш от Ива, която е помогнала на стотици студенти да продължат висшето си образование в тези две страни.

Thomas More University of Applied Sciences

Уебинар: Belgium: an up-and-coming study destination

Час: 11:00
Лектор: Annik Schellens

 

Пионер в прилагането на модела "обучение чрез практика" в Белгия, Thomas More UAS е най-големият университет за приложни науки в областта Фландрия.

Защо да избереш Thomas More UAS?

  • Предлага редица бакалавърски програми на английски език в направления като Бизнес и туризъм, Медии и комуникации, Технологии и IT.
  • Учебната база разполага с иновативни лаборатории, в които студентите работят над проекти в партньорство с компании, като BNP Paribas, BASF, Toyota, BMW.
  • Разполага с 10 кампуса, в които се обучават 19 000 студенти, 99% от тях се реализират на пазара на труда до 3 месеца след завършване.
  • Всеки приет студент има възможност за настаняване, като университетът осигурява различни варианти според предпочитанията.

РЕГИСТРАЦИЯКАТАЛОГ ЗА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ

СВАЛЕТЕ БЕЗПЛАТНО КАТАЛОГ 2022

Научете най-важната информация за популярни висши учебни заведения в Европа, САЩ и Канада.

СВАЛЕТЕ

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: