Висше образование в Холандия 2024

Кандидатствай безплатно във всички холандски университети до 15.09.

септември 5 вто
5.09.2023
16:00 - 17:00 часа
Online

Нидерландия се нарежда на първо място по брой международни програми на английски език сред страните, където този език не е официален. Образователните методи са изключително разнообразни и интерактивни, като се акцентира върху стимулиране на критичното мислене, изразяване на лично мнение и развиване на креативността, вместо механичено запомняне на информация. Благодарение на практическия акцент на обучението и възможностите за стажове, студентите намират своята професионална реализия бързо и успешно. Според последните статистически данни от университетите, над 80% от завършващите студенти намират работа по своите специалности в ракмите на 1-2 месеца след завършването си.

 

Ако вече разполагаш с тази информация, то сигурно знаеш, че септември е най-подходящият момент да стартираш своето кандидатстване в Холандия?


Присъедини се към специализирания виртуален ден на 5 септември и научи всичко за особеностите на образованието в Холандия - от условията за кандидатстване и приемни изпити, до сроковете, таксите и възможности за финансиране и работа по време на обучението. А още сега можеш да се възползваш от безплатното кандидатстване във всички университети в Нидерландия и помощта на опитните професионални консултанти на Интеграл

 

 

 

Регистрирай се безплатно и запази своето място

РЕГИСТРАЦИЯ

Защо да се включиш?

Участието ти в уебинара е уникална възможност да научиш за:

Защо да се включиш?

УСЛОВИЯТА ЗА ОБУЧЕНИЕ В НИДЕРЛАНДИЯ

С над 2100 програми на английски език, иновативната образователна система и съвременните технологични бази, Холандия привлича все по-голям брой български кандидати всяка година. Научи всичко важно за условията и сроковете за кандидатстване в университетите в страната и се подготви за успешен прием отрано.

АКАДЕМИЧНИ ИЛИ ПРАКТИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТИ

Университетите в Холандия, наричана официално Нидерландия, се делят на два типа: за изследователска дейност и за приложни науки. В зависимост от своите цели и планове, кандидатите могат да изберат по-теоретична или по-практична и професионална насоченост на своето обучение. Разбери повече за предимствата и особеностите на академичните и практическите висши училища в Страната на лалетата.

КАКВО Е NUMERUS FIXUS?

Някои от най-популярните програми на английски език, сред които компютърни науки, международен бизнес, медицина, психология, имат ограничен брой места и са с по-ранен срок за кандидатстване. Научи кои специалности са “numerus fixus” и какви са условията за прием само от презентацията на Интеграл.

ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА НАСТАНЯВАНЕ

Университетите в Нидерландия не притежават собствени общежития и едно от честите предизвикателства, пред които се изправят студентите още при пристигането си в страната, е откриването на подходящо жилище. Каква е актуалната ситуация с настаняването в Холандия? Как Интеграл може да ти съдейства при търсенето на общежитие или квартира? Открий отговорите в рамките на събитието!

УНИВЕРСИТЕТИ С АКАДЕМИЧНА НАСОЧЕНОСТ И/ИЛИ ПРИЛОЖНИ НАУКИ

РЕГИСТРАЦИЯНАРЪЧНИК ЗА ОБРАЗОВАНИЕ В ХОЛАНДИЯ

СВАЛЕТЕ БЕЗПЛАТНО

Вземете своя електронен наръчник с най-актуалната и полезна информация за висше образование в Холандия

СВАЛЕТЕ

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: