Висше образование в Швеция

Виртуален ден

декември 6 вто
6.12.2022
15:00 - 18:00 часа
Online

Скандинавските традиции в безплатното образование, иновациите и практическата насоченост важат в пълна сила за Швеция. С над 30 университета и повече от 1000 бакалавърски и магистърски програми на английски език, страната привлича близо 25,000 международни студенти, сред които все повече български кандидати.

 

Включи се в специализирания виртуален ден и разбери всичко актуално за висшето образование в Швеция – от кандидатстването и сроковете за прием, през различните програми и техните специфики до възможностите за професионална реализация. 

ПРОГРАМА

Виртуален ден: Висше образование в Швеция

БЕЗПЛАТНОТО ОБУЧЕНИЕ

Повечето университети в Швеция са публични, а обучението в бакалавърските и магистърските програми е безплатно за студентите от ЕС. На студентите е разрешено да работят почасово, което може да им помогне с покриване на по-високите разходи за живот.

ТОП 3 В СВЕТА ЗА ИНОВАЦИИ

Като лидер в иновациите и дом на компании като Spotify, Skype, IKEA и Volvo, скандинавската държава попада в топ 3 в класацията Global Innovation Index през последното десетилетие. Динамичната и перспективна среда и възможностите за стажове в международни компании стимулират студентите да развиват своя потенциал.

 

НАЙ-ТЪРСЕНИТЕ СПЕЦИАЛНОСТИ

Сред предпочитаните бакалавърски и магистърски програми от българските студенти са Финанси и Счетоводство, Бизнес и предприемачество, Маркетинг и Медия дизайн, Компютърни науки и инженерство, като всяка една от различните специалности има свои изисквания и особености свързани с кандидатстването. 

МАГИСТРАТУРА В ШВЕЦИЯ

С над 1000 програми на английски език и разнообразна селекция от висшите училища, 8 от които попадат в топ 300 на класацията на QS, страната се радва на изключително голям интерес от страна на кандидат-магистрите. 

РЕГИСТРАЦИЯКАТАЛОГ ЗА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ

СВАЛЕТЕ БЕЗПЛАТНО КАТАЛОГ 2023

Научете най-важната информация за популярни висши учебни заведения в САЩ, Канада и Европа.

СВАЛЕТЕ

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: