Висше образование във Франция и Белгия

Виртуален ден

декември 1 чет
1.12.2022
15:00 - 16:00 часа
Online

С високи академични традиции и богат социален живот в мултикултурна среда, Франция и Белгия са сред предпочитаните образователни дестинации в Европа в последните години. Благодарение на достъпните такси и възможностите за стажове в едни от най-големите международни организации, студенти от България все по-често се насочват към университетите в тези две държави.

 

Включи се в специализирания виртуален ден и разбери всичко актуално за висшето образование в Белгия и Франция, включително възможностите за обучение на английски и френски език, условията и сроковете за кандидатстване и кариерната реализация след завършване.

ИЗБОРЪТ НА ФРАНКОФОНИТЕ

През 2020 г. Франция се нареди сред шестте най-предпочитани образователни дестинации в света с повече от 300 000 чуждестранни студенти, които избират да получат висшето си образование в страната. Открий предимствата и особеностите на обучението в различните видове френски висши учебни заведения.

КАК ДА СЕЛЕКТИРАШ СВОИТЕ 10 УНИВЕРСИТЕТА ВЪВ ФРАНЦИЯ?

Не пропускай да научиш най-важното за процеса на кандидатстване и селекция на университети чрез френската централизирана система Parcoursup! Ще ти дадем информация за сроковете, нужните документи и разбира се, спецификите на различните университети, програмите и възможността за избор на паралелна специалност!

БЕЛГИЯ: НОВАТА ЗВЕЗДА НА ЕВРОПЕЙСКАТА АКАДЕМИЧНА КАРТА

След последните образователни промени все повече кандидат-студенти се обръщат към Белгия, привлечени от таксите, започващи от 980 евро, практическия фокус на обучението и атрактивната културна и социална среда. Какво още предлагат белгийските университети ще разбереш в рамките на виртуалния ден на 1.12! 

КОИ СА НАЙ-ТЪРСЕНИТЕ СПЕЦИАЛНОСТИ В БЕЛГИЯ?

Несъмнено Business Economics и Computer Science са най-предпочитаните направления от българските кандидати. Останалите специалности в Топ 5 са Communication & Media, Social Sciences, International Tourism и Multimedia & Creative Technologies. Какви са особеностите при кандидатстването в тези и останалите програми ще научиш от виртуалното събитие!

РЕГИСТРАЦИЯКАТАЛОГ ЗА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ

СВАЛЕТЕ БЕЗПЛАТНО КАТАЛОГ 2023

Научете най-важната информация за популярни висши учебни заведения в САЩ, Канада и Европа.

СВАЛЕТЕ

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: