Висше образование във Великобритания 2024

Виртуален ден

септември 21 чет
21.09.2023
16:00 - 17:00 часа
Online

Интересуваш се от качественото обучение и високите стандарти, характерни за британската образователна система? Вероятно знаеш, че едни от най-добрите университети в света се намират в Англия, привличайки хиляди международни студенти с отличните си програми, иновативното обучение и вълнуващите кариерни възможности. 

 

Включи се в специализирания виртуален ден и разбери всичко актуално за висшето образование във Великобритания – от промените след Брекзит, през актуалните условия за кандидатстване и прием, до таксите и специалните стипендии в подкрепа на студентите от ЕС!

Регистрирай се безплатно и запази своето място

РЕГИСТРАЦИЯ

Защо да се включиш?

Участието ти в уебинара е уникална възможност да научиш за:

Защо да се включиш?

УСЛОВИЯ ЗА ОБУЧЕНИЕ ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

Вековни традиции, престижно образование и големи възможности са само част от предимствата, които дава образованието в Обединеното Кралство. Обучението на острова притегателна сила за над 670 000 международни студенти, следващи в повече от 150 университета и 50 000 програми. Научи всичко важно за новите условия и сроковете за кандидатстване и прием в британските университети.

СТУДЕНТСКА ВИЗА

След Брекзит една от основните промени за международните студенти във Великобритания е студентската виза. Повече за особеностите при кандидатстването за Student Visa, сроковете, таксите и правата, които получават кандидатите от ЕС, ще разбереш от специализирания уебинар. 

СТИПЕНДИИ И СТУДЕНТСКИ ЗАЕМИ

От 2021 г. всички граждани от страни от ЕС вече нямат възможност за студентско държавно кредитиране, а таксите за обучение започват от £9250. В същото време някои университети на Острова „замразиха“ таксите си, а други предлагат специални стипендии за кандидатите от ЕС. Повече за актуалните финансови условия ще разбереш от уебинарите на Интеграл и гостуващите институции.

UCAS

Интеграл е официално регистриран център за подаване на документи за български кандидат-студенти във Великобритания от над 15 години и като такъв предлага удобство, сигурност и увереност. Научи повече за сроковете и кандидатстването в рамките на виртуалния ден на 21.09.! 

УНИВЕРСИТЕТИ НА ФОКУС

РЕГИСТРАЦИЯКАТАЛОГ ЗА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ

СВАЛЕТЕ БЕЗПЛАТНО КАТАЛОГA

Научете най-важната информация за популярни висши учебни заведения в САЩ, Канада и Европа.

СВАЛЕТЕ

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: