ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ И ВАКАНЦИИ В ИСПАНИЯ

Многобройни контрасти, чудесно време и гостоприемни хора

Испания е наричана още “миниатюрния континент” заради многобройните контрасти, чудесно време и гостоприемни хора. Нейните фиести, култура, история, изкуство, фламенко, типичните вкусни “tapas” я правят уникална и наситено-разнообразна. 

Мадрид е столица на Испания от времето на Филип II. През годините се разраства и се утвърждава не само като град с уникална атмосфера, но и като силен икономически център на страната. Каталунската столица – Барселона, също надали се нуждае от представяне. С над милион туристи, посещаващи града ежеседмично, това е сред най-популярните европейски дестинации. Сред най-ярките символи на Барселона е легендарната катедрала Саграда Фамилия, проектирана от Антони Гауди, чийто строеж е започнал през 1882 година и още не е довършен. 
 

Свалете безплатно нашия каталог за ЛЯТО 2022

Свалете безплатно нашия каталог за ЛЯТО 2022

СВАЛЕТЕ
ЕЗИЦИ, КОИТО МОЖЕ ДА СЕ ИЗУЧАВАТ В ИСПАНИЯ

ЕЗИК НА ОБУЧЕНИЕ

Испански език

Английски език

Френски език

ДЕСТИНАЦИИ В ИСПАНИЯ

ДЕСТИНАЦИИ

МЛАДЕЖКИ КУРС, ВАЛЕНСИЯ

Вълнуващата езикова ваканция в слънчева Испания

Държава: Испания
Град/регион: Валенсия
Език: испански
Възраст: 14 -17 
Период: 19.06 -  20.08
Цена: € 1250 / 2 седм.


Езиковият център се намира в историческия квартал Паласио де лос Фернандес де Кордоба дълбоко в сърцето на Старият град на Валенсия, заобиколен от история и култура. Обучението е разпределено в 22 уч.ч испански на седмица. Следобед се провеждат забавни извънкласни мероприятия, които включват разглеждане на културните забележителности на Валенсия, спортни състезания, барбекю, уроци по танци, плаж, разходки с цел пазаруване. Вечер се организират различни забавления - дискотека, кино вечери, разходки в града, шоу на талантите, викторини, паеля вечер и много други. 

ENFOREX, МАДРИД

Летни езикови приключения в магическия Мадрид

Държава: Испания
Град/регион: Мадрид
Език: испански, английски
Възраст: 5 -18 
Период: 03.07 -  30.07
Цена: € 2095 / 2 седм.


Езиковият център е на територията на един от най-престижните испански университети Francisco de Vitoria, само на 1,8 км от Мадрид. Курсът включва обучение по испански или английски, настаняване, програма за свободното време и екскурзии. Организират се една целодневна и една полудневна екскурзия седмично до близки градове като: Толедо, Саламанка, Сеговия и др. Програмата предвижда и работни ателиета по фотография, танци, занаяти, състезания, партита, дискотека, видео прожекции, лагерен огън, танци и др.

ИСПАНСКИ ИЛИ АНГЛИЙСКИ И ВОДНИ СПОРТОВЕ

Езиково обучение в сърцето на Каталуния

Държава: Испания
Град/регион: Барселона
Език: испански, английски
Възраст: 5 -18 
Период: 03.07 -  30.07
Цена: € 2095 / 2 седм.


Езиковият център е разположен в красивия Кастелдефелс, на около 20 км от Барселона. Обучението е разпределено в 20 уч.ч на седмица испански или английски език. Заниманията се провеждат сутрин, а следобед се организират спортно-развлекателни занимания. Програмата включва и екскурзии, тематични вечери, кино, дискотеки, танци, плаж, посещения на забележителности на Барселона. 

ЕЗИКОВИ ВАКАНЦИИ

ЛЯТО 2022

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАШ КОНСУЛТАНТ

ЗАПАЗЕТЕ КОНСУЛТАЦИЯ

Попълнете формата и запазете своя час за консултация с наш представител.

 

Запази

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: