Свалете безплатно нашия каталог за ЛЯТО 2024

СВАЛЕТЕ

ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ И ВАКАНЦИИ В ПОРТУГАЛИЯ

Прекрасни плажове, чист въздух и кулинарните изкушения

Португалия е страна с изключително богато минало, която заема западната част на Пиринейския полуостов. Прекрасните плажове, чистият въздух, кулинарните изкушения, отличното вино и гостоприемните домакини превръщат страната в привлекателна дестинация за всеки. Забележителностите, които не за изпускане от туристите, включват най-западната европейска точка Cabo de roca, средновековния квартал „Алфама“ в Лисабон, Парка на нациите, скалата „Устата на дявола”, огромния океанариум в Лисабон, Триумфалната арка и т.н.

ЕЗИЦИ, КОИТО МОЖЕ ДА СЕ ИЗУЧАВАТ В ПОРТУГАЛИЯ

ЕЗИК НА ОБУЧЕНИЕ

Португалски език

Английски език

ДЕСТИНАЦИИ В ПОРТУГАЛИЯ

ДЕСТИНАЦИИ

ЛИСАБОН
ЛИСАБОН
ЛИСАБОН
АЛГАРВЕ
АЛГАРВЕ
АЛГАРВЕ

Анна Георгиева, групов ръководител

Разказва за Португалия и слънчевия Алгарве

Езиковата ваканция в Португалия е прекрасно и слънчево преживяване, по време на което цялата група се забавлява изключително много. 

Полетът беше ранен и в началото децата бяха по-срамежливи, но това, че бяхме настанени на близки места в самолета помогна да се отпуснат и започнаха да се опознават. Всички бяха развълнувани и до пристигането ни вече се бяха сформирали приятелства. Още с кацането ни посрещнаха с усмивка и позитивно настроение. Настаниха ни в базата на брега на океана и се погрижиха да се чувстваме като у дома си. Направиха ни инструктаж, а отношението на всеки един от екипа бе прекрасно и професионално. Всички бяха усмихнати и комуникативни, което предразположи децата да се отпускат по време на игрите и да общуват с ученици от други националности. Всяко организирано събитие или екскурзия беше с цел да се забавляват и научават нови умения. Част от организираните събития включваха караоке, посещение на увеселителен парк, водни спортове, джетове, походи, разходки с лодка, paintball и други. През уикендите се организираха екскурзии, а през седмицата програмата включваше обучение през сутрешните часове и активности - през следобедните. Храната беше прясна и разнообразна, включваше и много плодове и заленчуци. Разбира се, всичко бе и съобразено с алергиите или диетите на всяки от участниците. Басейнът в центъра беше винаги на разположение и бързо се превърна в любимо място за отдих. Освен него базата предлагаше и зала за отдих, оборудвана с билярд, тенис на маса, шах и playstation зона. Всичко това, в комбинация с прекрасната гледка от базата и слънчевото време, направи преживяването още по-незабравимо.
 

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАШ КОНСУЛТАНТ

ЗАПАЗЕТЕ КОНСУЛТАЦИЯ

Попълнете формата и запазете час за консултация с наш представител.

Запази

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

Вход

Забравена парола?

Все още нямаш регистрация?

Създай профил

НАПРАВЕТЕ СЛЕДВАЩИ СТЪПКИ КЪМ МЕЧТАНОТО ОБРАЗОВАНИЕ!

Създайте своя профил, за да откриете най-подходящите езикови курсове и възможности за образование в чужбина и България.

Регистрация

Вече имаш регистрация?

Влез от тук

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?

Случва се на всеки. Попълнете и-мейл адреса, с който сте регистрирали своя профил, за да получите достъп.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Списъкът с Избрани институции няма да бъде запазен, ако не регистрирате свой профил. Сигурни ли сте, че искате да продължите без такъв?

Запазете списъка с избрани институции.

Запазете списъка с избрани институции.

Създайте своя личен профил в платформата!

  • Oтнемa под минута
  • Виждате полезно съдържание, достъпно само за регистрирани потребители
  • Получавате първи информация и новини по темите, които ви вълнуват
Регистрация Вече имаш регистрация? Влез от тук

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: