ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ И ВАКАНЦИИ В ШОТЛАНДИЯ

Богата история и сериозни традиции като център на академичните постижения

Известна със своите богата история и топла култура, извисяващи се планини и спираща дъха природна красота, Шотландия привлича ученици, желаещи да усъвършенстват английския си всяка година! Ако искате да посетите една от най-емблематичните страни в света, докато усъвършенствате езиковите си умения, Шотландия е фантастично място. Въпреки че е малка държава (малко над 5 милиона души), тя има богата история и сериозни традиции като център на академичните постижения. Стотиците чуждестранни курсисти, които идват в Шотландия всяка година, го правят в търсене на водещо световно образование в безопасна и културно разнообразна среда.


Когато помислим за Шотландия веднага изплуват образи на планински гайди, традиционните мъжки поли - тартанови килтове, чудовището от Лох Нес, самотни замъци, маслени бисквитени лакомства, великолепна природа и рошавото Шотландско високопланинско говедо. Всичко това е част от мистиката на тази уникална държава, но също така (като изключим Неси) съвсем реална картина на това, което спира дъха на курсистите там. 

ЕЗИЦИ, КОИТО МОЖЕ ДА СЕ ИЗУЧАВАТ В ШОТЛАНДИЯ

ЕЗИК НА ОБУЧЕНИЕ

Английски език

ДЕСТИНАЦИИ В ШОТЛАНДИЯ

ДЕСТИНАЦИИ

ЕДИНБУРГ
ЕДИНБУРГ
ЕДИНБУРГ

Петинка Дикулакова, групов ръководител

Споделя впечатления от Единбург, Шотландия

Да прекараш две седмици в град като Единбург е едно незабравимо преживяване! 

Курсистите имат възможността да бъдат настанени и да се обучават на територията на университета Heriot-Watt, а това им позволява да се докоснат до студентския начин на живот и обучение. Безопасността в кампуса е на първо място, а това че Единбург е само на 30 мин. Разстояние гарантира безкрайни забавления, куп екскурзии до средновековни замъци и богати национални музеи. Разчупената програма и мултинационалните групи, в които се обучават децата, спомагат за по-лесното усвояване на новите знания и развързване на езика.

Груповата езикова ваканция към Heriot-Watt University е за всеки, който иска да комбинира забавления, приключения и академична подготовка на теритирията на престижен университет!
 

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАШ КОНСУЛТАНТ

ЗАПАЗЕТЕ КОНСУЛТАЦИЯ

Попълнете формата и запазете час за консултация с наш представител.

Запази

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: