8 ексклузивни оферти с 20% отстъпка за Швейцария

13.01.2020

„Седмицата на швейцарското образование в България“ ще се проведе от 20 до 24 януари 2020 г.


Чуждоезикова подготовка, приключения и иновативни курсове с 20% отстъпка

От 20 до 24 януари в България ще се проведе Седмица на швейцарското образование, която ще представи нови ваканционни програми за деца за лято 2020. Акцент ще са личните консултации за избор на курс, а елитни швейцарски училища ще предоставят специални отстъпки от 20% за българските ученици.

Седмицата се организира от водещата компания за обучение в чужбина – Интеграл, и ще се проведе във всички нейни офиси в София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Благоевград и Русе. В рамките на кампанията професионални образователни експерти ще се срещат със заинтересовани семейства, за да предоставят актуална информация и индивидуални препоръки. Родителите на деца от 5 до 18 години ще получат от тях отговори на всички свои въпроси, а най-добрите швейцарски училища ще представят новите си езикови ваканции и специализирани курсове.

Академична подготовка по английски и френски предлага едно от най-старите сред тях - Brillantmont в Лозана. Специално за среща с българските родители на 21 януари София ще посети представител на училището господин Walter Loser.   

Известните училища TASIS пък предлагат програми на английски, френски и италиански.  Изучаването на език те допълват с активности като футбол с отбора на Милан, тренировки по баскетбол с младежкия отбор „Армани”, курсове по кулинарно изкуство, мода и много други.

За първи път престижното Lyceum Alpinum Zuoz ще предложи новия си курс „Дигитални умения“, с който се изучават основи на програмирането, разработват се игри и роботи. За любителите на футбола има комбинация от езиков курс и футбол с треньори от Реал Мадрид.

Езиковият приключенски лагер Altitude в популярния курорт Вербие пък научава децата на ценни умения за пребиваване „на открито“.

Конструкция на дрон и работа в криминална лаборатория са част от вълнуващите летни занимания, които предлага Leysin American School, заедно с академична програма в областта на историята, природознанието, географията и изобретенията.

За младежи над 16 години, насочени към висшия хотелиерски и ресторантьорски мениджмънт, са летните предложения на най-доброто училище по туризъм в света - Institute Montreux.

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

Онлайн курсове по чужд език за всяка възраст

Предвид временните мерки за безопасност, свързани с ограничения на пътуването и провеждането на групови активности, ние от Интеграл предлагаме ефективна алтернатива за подобряване на езиковите ум...
22.04.2020 Виж още

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: