Безплатно кандидатстване в Cardiff University с Интеграл

29.11.2019

Университетът е част от елитната Russell Group на най-старите и престижни университети във Великобритания


Всички клиенти на Интеграл ще могат да се възползват от безплатно кандидатстване в елитния Cardiff University от настоящата година.

Това стана факт, след като Интеграл вече е официален представител на уелската образователна институция за България.

Основан още през 1883 г., Cardiff University е част от елитната Russell Group - мрежа от най-старите, висококачествени и престижни университети във Великобритания.

Cardiff University е на световно ниво сред висшите учебни заведения, които залага на изследователската дейност, а през 2014 г. попадна в Топ 5 на британската класация Research Excellence Framework. Също така се нарежда в Топ 10 на Великобритания за специалности в сферата на архитектура, строително инженерство, фармация, медии и комуникации.

Близо 23% от студентите и почти 22% от преподавателите са чужденци, което гарантира отлична образователна и мултикултурна обстановка за студентите от България.

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

Британски университети "замразяват" таксите за сту...

Вече няколко институции потвърждават, че таксата за първокурсници от ЕС след Брекзит ще се запази на 9250 паунда, вместо очакваните 14 000 паунда - 18 800 паунда годишно. Подробности за политиките на...
29.11.2020 Виж още

Стартира фондът за стипендии за магистри на Тук-Та...

4-ма студенти, които планират да продължат образованието си с магистратура в чуждестранен университет и да се реализират в България, ще имат възможност да кандидатстват за следните стипендии: - 2 х 1...
15.05.2020 Виж още

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: