"Дестинация: Великобритания" - открий тайните на обучението на Острова

18.11.2019

Най-новата образователна кампания на "Интеграл" и "Световно образование"


"Дестинация: Великобритания" - най-новата образователна кампания на "Интеграл" и "Световно образование", вече е тук, за да помогне на всички кандидат-студенти и техните родители да научат всичко за образованието на Острова.

В рамките на събитието, което ще продължи 2 седмици, са предвидени специализирани презентации, на които присъстващите ще получат полезна информация, ще разговарят с опитни експерти в темите по кандидатстване и да получат помощ с ключови стъпки в процеса - съвсем лесно и съвсем безплатно!

Пълната програма и графика на презентациите в София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Русе и Благоевград можете да намерите на www.world-education.eu/StudyInTheUK.

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

Британски университети "замразяват" таксите за сту...

Вече няколко институции потвърждават, че таксата за първокурсници от ЕС след Брекзит ще се запази на 9250 паунда, вместо очакваните 14 000 паунда - 18 800 паунда годишно. Подробности за политиките на...
29.11.2020 Виж още

Стартира фондът за стипендии за магистри на Тук-Та...

4-ма студенти, които планират да продължат образованието си с магистратура в чуждестранен университет и да се реализират в България, ще имат възможност да кандидатстват за следните стипендии: - 2 х 1...
15.05.2020 Виж още

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: