Интеграл с ексклузивни отстъпки за езикови ваканции по време на "Седмицата на Швейцария"

10.02.2024

До 20% намаление на летните курсове в планинската държава от 12 до 16 февруари


Специални ценови предложения за езикови ваканции ще предложи на своите клиенти Интеграл в "Седмицата на Швейцария" - специализирано събитие, което ще се състои от 12 до 16 февруари, а отстъпките за летните курсове в алпийската държава ще стигат до 20%!

Това е девето поредно издание на седмицата, посветена на образованието в Швейцария, а участие ще вземат някои от най-добрите училища от Страната на шоколадите.

Сред тях са TASIS с езикови програми на английски, френски, немски и италиански, а в допълнение участниците могат да се включат и във футболни занимания - с треньори от младежкия отбор на Милан, както и в курсове за кулинарно изкуство и мода.

Специални предложения за българските деца ще предостави езиковият приключенски лагер Altitude в курорта Вербие, по време на който децата участват в редица планински забавления - как се пали огън и се готви на открито.

За ученици на възраст над 16 години, избрали професията на висшия хотелиерски и ресторантьорски мениджмънт, са летните предложения на най-доброто училище по туризъм в света - HIM Business School - част от елитната Swiss Education Group. Курсът предоставя възможност за обучение и практика в атмосферата на най-добрите традиции на международния туризъм. Участниците в курса овладяват тънкостите на кулинарията и в специализирания мастър клас "Шоколад и сирена". HIM Business School предлага и подготовка за изпита IELTS с опцията за безплатно явяване на изпита на място.

В рамките на "Седмицата на Швейцария" участие ще вземе и Aiglon – езиков лагер, подходящ за малки деца на възраст от 8 до 17 години.

Друго популярно училище е Leysin Белведере хотел – курсът се провежда в модерната база на един от най-добрите швейцарски частни университети по туризъм, в сградите "Монтблан" и "Белведере". Предлагат се часове по английски, френски и немски. В допълнение към часовете по избрания език курсистите избират и допънителни модули, които са свързани с екстремни спортове, посещение на културни забележителности, правене на шоколад, лидерски умения и др.

Само през последното лято на 2023 г. ръстът на интереса към езиковите ваканции в чужбина е над 100 % спрямо същия период на предходната година. Сред топ дестинациите е и Швейцария. Със своите четири национални езика алпийската държава традиционно е предпочитана дестинация за летни езикови ваканции за тези, които търсят престиж и многообразие в образованието и учебните предмети, съчетани с интересна спортна и екскурзионна програма.

Статистиката сочи, че най-много на летни езикови ваканции пътуват деца на възраст 12-15 г., следвани от 16-18 г. На трето място е възрастовата група 6-11 г., на 4. място – 19+ г.

Част от програмата на "Седмицата на Швейцария" ще бъде и ексклузивното представяне на единственото ski-in, ski-out IB училище в света - Copperfield School, и личната среща на родители с представители на учебното заведение, което разполага със собствени ски писти в един от най-известните световни ски курорти - Вербие.

Участието в "Седмицата на Швейцария" и презентацията на Copperfield School са напълно безплатни след предварителна регистрация на www.integral.bg/events.

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

Вход

Забравена парола?

Все още нямаш регистрация?

Създай профил

СТАРТИРАЙ СВОЕТО БЪДЕЩЕ ДНЕС!

Присъедини се, за да откриеш мечтаните езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти

Регистрация

Вече имаш регистрация?

Влез от тук

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?

Попълнете имейла адреса, с който сте създали своята регистрация.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Този списък няма да се запази във вашия профил без регистрация. Сигурни ли сте, че искате да продължите без регистрация?

Регистрацията ви носи следните предимства:

Регистрирай се, за да запазиш своя списък

  • Culpa cupidatat consequat pariatur qui quis velit id cupidatat dolore amet.
  • Ullamco Lorem consectetur non non adipisicing.
  • Mollit commodo consequat proident pariatur.
Регистрация Вече имаш регистрация? Влез от тук

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: