Интеграл с ексклузивни отстъпки за езикови ваканции по време на "Седмицата на Швейцария"

10.02.2024

До 20% намаление на летните курсове в планинската държава от 12 до 16 февруари


Специални ценови предложения за езикови ваканции ще предложи на своите клиенти Интеграл в "Седмицата на Швейцария" - специализирано събитие, което ще се състои от 12 до 16 февруари, а отстъпките за летните курсове в алпийската държава ще стигат до 20%!

Това е девето поредно издание на седмицата, посветена на образованието в Швейцария, а участие ще вземат някои от най-добрите училища от Страната на шоколадите.

Сред тях са TASIS с езикови програми на английски, френски, немски и италиански, а в допълнение участниците могат да се включат и във футболни занимания - с треньори от младежкия отбор на Милан, както и в курсове за кулинарно изкуство и мода.

Специални предложения за българските деца ще предостави езиковият приключенски лагер Altitude в курорта Вербие, по време на който децата участват в редица планински забавления - как се пали огън и се готви на открито.

За ученици на възраст над 16 години, избрали професията на висшия хотелиерски и ресторантьорски мениджмънт, са летните предложения на най-доброто училище по туризъм в света - HIM Business School - част от елитната Swiss Education Group. Курсът предоставя възможност за обучение и практика в атмосферата на най-добрите традиции на международния туризъм. Участниците в курса овладяват тънкостите на кулинарията и в специализирания мастър клас "Шоколад и сирена". HIM Business School предлага и подготовка за изпита IELTS с опцията за безплатно явяване на изпита на място.

В рамките на "Седмицата на Швейцария" участие ще вземе и Aiglon – езиков лагер, подходящ за малки деца на възраст от 8 до 17 години.

Друго популярно училище е Leysin Белведере хотел – курсът се провежда в модерната база на един от най-добрите швейцарски частни университети по туризъм, в сградите "Монтблан" и "Белведере". Предлагат се часове по английски, френски и немски. В допълнение към часовете по избрания език курсистите избират и допънителни модули, които са свързани с екстремни спортове, посещение на културни забележителности, правене на шоколад, лидерски умения и др.

Само през последното лято на 2023 г. ръстът на интереса към езиковите ваканции в чужбина е над 100 % спрямо същия период на предходната година. Сред топ дестинациите е и Швейцария. Със своите четири национални езика алпийската държава традиционно е предпочитана дестинация за летни езикови ваканции за тези, които търсят престиж и многообразие в образованието и учебните предмети, съчетани с интересна спортна и екскурзионна програма.

Статистиката сочи, че най-много на летни езикови ваканции пътуват деца на възраст 12-15 г., следвани от 16-18 г. На трето място е възрастовата група 6-11 г., на 4. място – 19+ г.

Част от програмата на "Седмицата на Швейцария" ще бъде и ексклузивното представяне на единственото ski-in, ski-out IB училище в света - Copperfield School, и личната среща на родители с представители на учебното заведение, което разполага със собствени ски писти в един от най-известните световни ски курорти - Вербие.

Участието в "Седмицата на Швейцария" и презентацията на Copperfield School са напълно безплатни след предварителна регистрация на www.integral.bg/events.

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

Вход

Забравена парола?

Все още нямаш регистрация?

Създай профил

НАПРАВЕТЕ СЛЕДВАЩИ СТЪПКИ КЪМ МЕЧТАНОТО ОБРАЗОВАНИЕ!

Създайте своя профил, за да откриете най-подходящите езикови курсове и възможности за образование в чужбина и България.

Регистрация

Вече имаш регистрация?

Влез от тук

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?

Случва се на всеки. Попълнете и-мейл адреса, с който сте регистрирали своя профил, за да получите достъп.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Списъкът с Избрани институции няма да бъде запазен, ако не регистрирате свой профил. Сигурни ли сте, че искате да продължите без такъв?

Запазете списъка с избрани институции.

Запазете списъка с избрани институции.

Създайте своя личен профил в платформата!

  • Oтнемa под минута
  • Виждате полезно съдържание, достъпно само за регистрирани потребители
  • Получавате първи информация и новини по темите, които ви вълнуват
Регистрация Вече имаш регистрация? Влез от тук

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: