Седмица на Швейцария

Възползвайте се от специалната отстъпка до 20% от селекция езикови курсове в „Седмицата на Швейцария“ от 12 до 16 февруари!

февруари 12-16 пон-пет
12.02 - 16.02.2024
09:00 - 18:00 часа
Всички офиси на Интеграл

В полите на Алпите се намира малката и красива европейска държава Швейцария. С разнообразие от култури, красива природа, спокойна и безопасна среда страната е не само предпочитана туристическа дестинация, а и идеално място за обучение. Частните училища в страната имат традиции в предлагането на индивидуализирани, модерни и качествени програми, предназначени за деца от цял свят.

 

Със своите четири национални езика Швейцария традиционно е предпочитана дестинация за летни езикови ваканции за тези, които търсят престиж и многообразие в образованието, учебни предмети и интересна спортна и екскурзионна програма.

 

Възползвайте се от до 20% отстъпка от нашата специална селекция от езикови курсове в рамките на „Седмицата на Швейцария“ от 12 до 16 февруари!

Престиж и многообразие в образованието

ЕДНА ВАКАНЦИЯ, МНОГО ВЪЗМОЖНОСТИ

Избери курс според твоя интерес

ЕЛИТНИ БОРДНИ УЧИЛИЩА
ЕЛИТНИ БОРДНИ УЧИЛИЩА

За тези, които искат да се потопят в атмосфера на традиционните пансионни училища и да се възползват от предимства на богатите учебни бази.

ИНТЕНЗИВНИ КУРСОВЕ
ИНТЕНЗИВНИ КУРСОВЕ

Ако искате да наблегнете на сериозна езикова подготовка в кратък срок, изберете интензивни програми с поне 28 часа обучение седмично. 

ЕЗИК И СПОРТНИ ЛАГЕРИ
ЕЗИК И СПОРТНИ ЛАГЕРИ

Изберете курс, който включва любимия спорт с професионален треньор или откриване на вълнуващи нови възможности, като езда, голф или тенис. 

УНИ ПОДГОТОВКА
УНИ ПОДГОТОВКА

Разберете как се случва обучението за хотелиер или кулинар и се докоснете до университетската среда в някои от най-елитните университети в света.

ЗА ОТЛИЧНИ ОЦЕНКИ
ЗА ОТЛИЧНИ ОЦЕНКИ

Специализирани курсове за подготовка преди явяване на изпит, като например SAT. 

АРТИСТИЧНО НАЧАЛО
АРТИСТИЧНО НАЧАЛО

Ако искате да развиете своите творчески умения в писането, театъра, музиката, изберете езикови ваканции с включени занимания по изкуства.  

Регистрирайте се и запазете своето място

Регистрирайте се и запазете своето място

Регистрация

Курсовете

AIGLON
AIGLON

Подходящ за: ученици от 8 до 16 години
Предлагани езици: английски и френски

 • На 1170 м надморска височина с гледка към връх Монблан в малкото градче Шезиер Вилар в кантона Вод във френската част на Швейцария децата учат френски или английски, театрално изкуство, математика и науки, ракетостроене, програмиране, лидерство.
 • Базата се състои от 18 традиционни швейцарски къщи, в които са разположени класните стаи, езикови лаборатории, компютърна зала, обща стая и столова.
 • Следобедните занимания включват плуване, футбол, волейбол, хокей, гимнастика, бадминтон, планински преходи. Всички курсисти участват и в двудневен преход в Алпите, с нощувка в планинска хижа. 
Научи повече
ALTITUDE
ALTITUDE

Подходящ за: 3 - 15+ -годишни
Предлагани езици: английски и френски

 • Чудесна възможност за езиков и приключенски лагер във Вербие, разположен в кантона Вале. 
 • Заниманията след часовете включват пързаляне с кънки на лед, волейбол, боулинг, търсене на съкровища, картинг, разходки в планината, ориентиране, ходене по въже, нощуване в планинска хижа, отборни игри и др.
 • Незабравимите емоции, с които учениците се завръщат от летния лагер са допълнени и от възможността за екскурзии до Олимпийския музей в Лозана, Шоколадовата фабрика и Солните мини.
Научи повече
JOHN F. KENNEDY INTERNATIONAL SCHOOL
JOHN F. KENNEDY INTERNATIONAL SCHOOL

Подходящ за: 6 - 16 -годишни
Предлагани езици: английски

 • Учене и преподаване сред природата. На начинаещите често се предоставя индивидуално обучение, за да се ускори напредъкът им, а на всички ученици се предлага възможност за допълнително обучение след училище.
 • Заниманията след часовете включват катерене, аеробика, лека атлетика, плуване и карате, футбол, баскетбол, волейбол и др. отборни игри, планинско колоездене, каяк, колоездене и още.
 • За учениците, които биха искали да подобрят своите музикални или певчески умения, JFK предлагат музикални клубове по: барабани, пиано, китара, продукция на електронна музика. 
Научи повече
LEYSIN AMERICAN SCHOOL
LEYSIN AMERICAN SCHOOL

Подходящ за: 3 - 15+ -годишни
Предлагани езици: английски и френски

 • Leysin American School (LAS) е едно от водещите международни училища в Швейцария, разположенo във френската част на страната. В световноизвестния зимен алпийски курорт Лезан, на 1300 м надморска височина и с прекрасна панорамна гледка към долината Rhone.
 • Алпийско приключение ще предизвика децата на различни нива, чрез изучаване на природните забележителности в Алпите, изкуство и художествени занаяти, участие в шоу на талантите.
 • Ще развият умения за това как да бъдат успешни социално новатори, които да умее да дефинират проблеми и да измислят решенеия и да превръщат идейте в реалност.
Научи повече
HIM BUSINESS SCHOOL
HIM BUSINESS SCHOOL

Подходящ за: 16 - 20 -годишни
Предлагани езици: английски

 • Чудесна възможност за курсисти с интерес към хотелиерство или кулинарство с база в центъра на град Монтрьо, на брега на Женевското езеро. 
 • Изучават се етикет, правила на сервиране на напитки, изготвяне на меню, съдържание и качество на храните, управление и организация на хранително заведение. 
 • Курсовете включват лидерски умения, въведение в света на хотелите и събитията, в кулинарството или в хотелиерството, предприемачество, английски език. 
 • Всяка седмица може да се избере различен предмет.
Научи повече
SWISS LANGUAGE CLUB, LEYSIN
SWISS LANGUAGE CLUB, LEYSIN

Подходящ за: 10 - 16 -годишни
Предлагани езици: английски, френски или немски

 • Курсът се провежда в модерната база на един от най-добрите швейцарски частни университети по туризъм, в бившия хотел Mont Blanc Palace. 
 • Към часовете по език има опция за допълнителни модули с интригуващи имена като Fit and Fast, Adrenalin Rush, Aqua Venture. 
 • В курса влизат още спортни занимания, посещения на аквапарк, леки туристически преходи, водни спортове, посещение на забележителности в близки градове и escape rooms.
   
Научи повече
TASIS - LE CHATEAU DES ENFANTS
TASIS - LE CHATEAU DES ENFANTS

Подходящ за: деца от 4,5 до 10 години
Предлагани езици: английски и френски

 • Летният лагер във Вила Белведере предлага обучение на френски и английски за начинаещи и напреднали.
 • Заниманията след часовете включват пантомима, вечер на Хари Потър, шоу на талантите, търсене на съкровища, спортни турнири, роботика, сценични и визуални изкуства, наука.
 • Учениците преживяват незабравими емоции по време на посещение на истинска шоколадова фабрика, екскурзии с лодка по езерото Лугано, както и посещение на средновековните замъци в Белинзона.  
Научи повече
TASIS LUGANO
TASIS LUGANO

Подходящ за: ученици от 11 до 18 години
Предлагани езици: френски, английски и италиански

 • Американското училище в Лугано се помещава в известната Вила де Нобили.
 • Курсистите избират измежду 15 разнообразни модула, включващи езикови занимания, архитектура и дизайн, академично писане, International Baccalaureate prep, италианска кухня, изготвяне на портфолио, Lean Startup Masterclass, мода и дизайн, мюзикъл, цифрова фотография, Day Camp, футбол с Милан, тенис или голф академия, crossfit и много други.
Научи повече

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

Вход

Забравена парола?

Все още нямаш регистрация?

Създай профил

СТАРТИРАЙ СВОЕТО БЪДЕЩЕ ДНЕС!

Присъедини се, за да откриеш мечтаните езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти

Регистрация

Вече имаш регистрация?

Влез от тук

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?

Попълнете имейла адреса, с който сте създали своята регистрация.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Този списък няма да се запази във вашия профил без регистрация. Сигурни ли сте, че искате да продължите без регистрация?

Регистрацията ви носи следните предимства:

Регистрирай се, за да запазиш своя списък

 • Culpa cupidatat consequat pariatur qui quis velit id cupidatat dolore amet.
 • Ullamco Lorem consectetur non non adipisicing.
 • Mollit commodo consequat proident pariatur.
Регистрация Вече имаш регистрация? Влез от тук

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: