Езикови ваканции в Алпите с до 20% отстъпка през „Седмицата на Швейцария“

05.02.2023

Възползвайте се от ексклузивните намаления на любимите езикови програми от 6 до 12 февруари.


Все по-близо сме до топлото време и знаем, че вече имате идеи за идващите ваканции, както и желание да организирате летните месеци така, че да са пълноценни за детето Ви и изпълнени с незабравими преживявания, приятелства, нови знания и хоризонти.

Това е и причината за шеста поредна година да организираме „Седмицата на швейцарското образование“ в Интеграл, в рамките на която Ви предлагаме ексклузивни отстъпки до 20% за едни от най-любимите езикови програми в алпийската страна. На разположение на заинтересованите са професионални консултанти с дългогодишен опит в обучението зад граница, които ще съдействат при избора на подходящ ваканционен курс спрямо целите и предпочитанията.

Швейцария е единствената държава в Европа, където могат да се овладеят с голям успех няколко западни езика едновременно. Всичко това е съчетано с красива природа и вълнуващи занимания с връстници от цял свят. 

В специалната селекция от предложения ще намерите най-подходящия вариант за Вашето дете, независимо дали е сред най-малките на възраст между 4 и 6 години, или е в последния етап на средното си образование и се замисля за професионалната си ориентация. Интензивното изучаване на английски, немски, френски или италиански се допълва и от ежедневни спортни забавления, като тренировките с младежкия футболен отбор на „Милан“. Програмата обикновено включва и разнообразни екскурзии до красивите Женева, Лозана или Берн, екскурзия с лодка по езерото Лугано или посещение на Шоколадовата фабрика. Двудневният планински преход с нощувка в хижа е сред най-дългоочакваните моменти от курсистите.

Научете повече тук: СЕДМИЦА НА ШВЕЙЦАРИЯ
 

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

Вход

Забравена парола?

Все още нямаш регистрация?

Създай профил

СТАРТИРАЙ СВОЕТО БЪДЕЩЕ ДНЕС!

Присъедини се, за да откриеш мечтаните езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти

Регистрация

Вече имаш регистрация?

Влез от тук

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?

Попълнете имейла адреса, с който сте създали своята регистрация.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Този списък няма да се запази във вашия профил без регистрация. Сигурни ли сте, че искате да продължите без регистрация?

Регистрацията ви носи следните предимства:

Регистрирай се, за да запазиш своя списък

  • Culpa cupidatat consequat pariatur qui quis velit id cupidatat dolore amet.
  • Ullamco Lorem consectetur non non adipisicing.
  • Mollit commodo consequat proident pariatur.
Регистрация Вече имаш регистрация? Влез от тук

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: