Езикови ваканции в Алпите с до 20% отстъпка през „Седмицата на Швейцария“

05.02.2023

Възползвайте се от ексклузивните намаления на любимите езикови програми от 6 до 12 февруари.


Все по-близо сме до топлото време и знаем, че вече имате идеи за идващите ваканции, както и желание да организирате летните месеци така, че да са пълноценни за детето Ви и изпълнени с незабравими преживявания, приятелства, нови знания и хоризонти.

Това е и причината за шеста поредна година да организираме „Седмицата на швейцарското образование“ в Интеграл, в рамките на която Ви предлагаме ексклузивни отстъпки до 20% за едни от най-любимите езикови програми в алпийската страна. На разположение на заинтересованите са професионални консултанти с дългогодишен опит в обучението зад граница, които ще съдействат при избора на подходящ ваканционен курс спрямо целите и предпочитанията.

Швейцария е единствената държава в Европа, където могат да се овладеят с голям успех няколко западни езика едновременно. Всичко това е съчетано с красива природа и вълнуващи занимания с връстници от цял свят. 

В специалната селекция от предложения ще намерите най-подходящия вариант за Вашето дете, независимо дали е сред най-малките на възраст между 4 и 6 години, или е в последния етап на средното си образование и се замисля за професионалната си ориентация. Интензивното изучаване на английски, немски, френски или италиански се допълва и от ежедневни спортни забавления, като тренировките с младежкия футболен отбор на „Милан“. Програмата обикновено включва и разнообразни екскурзии до красивите Женева, Лозана или Берн, екскурзия с лодка по езерото Лугано или посещение на Шоколадовата фабрика. Двудневният планински преход с нощувка в хижа е сред най-дългоочакваните моменти от курсистите.

Научете повече тук: СЕДМИЦА НА ШВЕЙЦАРИЯ
 

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: