Стартира пролетното издание на EDU MARATHON 2022

10.06.2022


Безплатно кариерно консултиране и всичко за образованието в чужбина очакват гимназисти, учители и ученици по време на специализираните срещи в рамките на националната кампания „EDU MARATHON 2022“. Екипът на Интеграл ще посети градове и училища в цялата страна през месец юни, за да се срещне с талантливи ученици и семействата им и да отговори на всички техни въпроси, свързани с обучението и стъпките за успешен прием в международен университет. 


Редица гимназии ще бъдат домакини на нашите консултанти, които ще дадат ценни насоки и практически съвети на учениците, които обмислят да продължат образованието си зад граница. Актуалните въпроси за избора на профилиращи предмети и професионалното ориентиране също са сред темите, на които ще говорят експертите. 


Освен на информационните срещи в училище, с консултантите ни може да поговорите и в рамките на специалните презентации за ученици и родители в Ловеч, Пловдив, Стара Загора и Сливен под надслов „Всичко за образованието в чужбина: Формулата на успеха“ Те ще представят връзката между критериите за прием в добър университет зад граница, профилите в училище и подготовката в последните години на гимназиалното обучение в България. 


Участниците ще бъдат информирани за новите възможности и промени в тенденциите в образованието, както и за актуалните такси и стипендии в най-популярните дестинации. 
Не на последно място родители и ученици ще научат кои са препоръчителните и задължителните срокове за спазване при подготовката и самото кандидатстване, както и детайли, свързани с настаняването.


Всички посетители на събитията ще могат да се включат и в томболата ни за Bluetooth колонка JBL GO 3.


Пълен график на информационните срещи може да намерите тук: https://www.integral.bg/events/edu-marathon-2022
 

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

Британски университети "замразяват" таксите за сту...

Вече няколко институции потвърждават, че таксата за първокурсници от ЕС след Брекзит ще се запази на 9250 паунда, вместо очакваните 14 000 паунда - 18 800 паунда годишно. Подробности за политиките на...
29.11.2020 Виж още

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

Вход

Забравена парола?

Все още нямаш регистрация?

Създай профил

СТАРТИРАЙ СВОЕТО БЪДЕЩЕ ДНЕС!

Присъедини се, за да откриеш мечтаните езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти

Регистрация

Вече имаш регистрация?

Влез от тук

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?

Попълнете имейла адреса, с който сте създали своята регистрация.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Този списък няма да се запази във вашия профил без регистрация. Сигурни ли сте, че искате да продължите без регистрация?

Регистрацията ви носи следните предимства:

Регистрирай се, за да запазиш своя списък

  • Culpa cupidatat consequat pariatur qui quis velit id cupidatat dolore amet.
  • Ullamco Lorem consectetur non non adipisicing.
  • Mollit commodo consequat proident pariatur.
Регистрация Вече имаш регистрация? Влез от тук

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: