Топ 5 предимства на летните езикови ваканции в чужбина (част 2)

05.04.2024

Или защо да изберете една по-различна лятна ваканция, която Вашето дете да помни цял живот


Записването за летни езикови курсове тази година е в разгара си и много от езиковите центрове вече запълват местата си. Всеки родител иска да подсигури най-добрата подготовка и най-доброто изживяване за своето дете и затова най-желаните дестинации са първите, които в един момент вече нямат възможност да поемат повече записвания.

Все още обаче има време да реагирате и да си подсигурите място в част от лагерите, които са избрали „Интеграл“ за свой партньор в България.

Знаем, че решението за избор на дестинация и езиков център далеч не е толкова лесно. И затова повече от 30 години помагаме на родителите и техните деца да изберат най-точния летен езиков лагер.

Кои обаче са най-големите предимства на езиковите ваканции? Преди време ви запознахме с нашия Топ 5, а вече е време да добавим и още 5, за да оформим Топ 10 причини да изберете летните езикови лагери в чужбина.

6.    Повишаване на нивото на упоритост и гъвкавост

В зависимост от вида летен лагер, избран от детето, то със сигурност ще развие умения, важни за него по-нататък в живота, като например упоритост, творчество, отговорност, кураж, а и ще бъде по-широко скроено към намирането на решения на разнообразни предизвикателства и към това да излиза от зоната си на комфорт. Простичкото участие в организирането на мюзикъл или лагеруването в на открито, със сигурност кара децата да разширят, тоест да излязат от собствените си граници. 

7.    Продължаване на образованието през лятото

Без значение дали ще е чуждоезиков курс, театър, визуални изкуства, роботика или медицина (това са само няколко от областите, които децата могат да изберат, като част от чуждоезиковите курсове в чужбина), летния лагер за деца има образователен компонент, но и интерактивен и забавен елемент, който прави знанията лесно усвоими, а нервните синапси се развиват спонтанно. Какво по-хубаво от това да научаваш нови неща, да играеш по нов начин, да срещаш нови хора и да посещаваш нови места?

8.    Активна игра

Децата се развиват не само в състезателни ситуации, където целите, които трябва да постигнат са ясно установени, а особено в ситуации на активна игра, когато те сами си поставят граници, определят собствените си роли, общуват помежду си и използват въображението си. Летните лагери за деца предлагат невероятно разнообразие от такива дейности.

9.    Близост до природата и по-осъзнат подход към грижата за нея

Дългосрочното отделяне от технологиите може да подтикне децата да подхождат към природата с голяма доза любопитство. Дали летните лагери включват спортове на открито, преходи или техники за оцеляване, фокусът винаги е насочен към сближаването с природата и отношението към нея.

10.    Моделиране на бъдещето

Всички преживявания по време на летните лагери допринасят към процеса на порастване – те създават независими хора с развито, кохерентно и установено чувство на принадлежност към общността, с нови познания, умения и желание да постигат големи цели.

В „Интеграл“ предлагаме стотици дестинации в повече от 20 държави в цял свят. Независимо дали сте избрали английски, немски, френски, италиански, испански или дори китайски език, независимо дали искате Вашето дете да пътува в група или самостоятелно – свържете се с нашите опитни консултанти, с които да обсъдите Вашите желания, за да можете заедно да изберете най-добрата опция за едно незабравимо лято през 2024 г.

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

Вход

Забравена парола?

Все още нямаш регистрация?

Създай профил

СТАРТИРАЙ СВОЕТО БЪДЕЩЕ ДНЕС!

Присъедини се, за да откриеш мечтаните езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти

Регистрация

Вече имаш регистрация?

Влез от тук

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?

Попълнете имейла адреса, с който сте създали своята регистрация.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Този списък няма да се запази във вашия профил без регистрация. Сигурни ли сте, че искате да продължите без регистрация?

Регистрацията ви носи следните предимства:

Регистрирай се, за да запазиш своя списък

  • Culpa cupidatat consequat pariatur qui quis velit id cupidatat dolore amet.
  • Ullamco Lorem consectetur non non adipisicing.
  • Mollit commodo consequat proident pariatur.
Регистрация Вече имаш регистрация? Влез от тук

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: