КАРИЕРЕН НАВИГАТОР

Курс за професионално ориентиране

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА КУРСЪТ?

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА КУРСЪТ?

Правилният избор на бъдеща специалност, която да донесе желаната работна реализация, е едно от най-големите предизвикателства, пред които се изправят кандидат-студентите в 10, 11 и 12 клас.

Чрез комбинацията от личностен тест, тест за избор на специалност и професия, както и разнообразни ролеви игри, курсът "Кариерен навигатор" показва на участниците как да се ориентират в различните сфери на дейност и специалности и ще им даде правилната насока за  следващия етап в образованието им.

Навременната информираност предоставя възможност за вземане на точните решения, свързани с избора на подходящи специалност, държава и университет. 

Не губи ценно време, средства и усилия, когато правилното решение е на един курс разстояние от теб. При нас, в Интеграл.

ОСНОВНА ИНФОРМАЦИЯ

Курс: Кариерен навигатор
Продълж.:  2 дни
Начална дата:  

 

София

8-9 май
14-15 май
5-6 юни

Пловдив

29-30 май

13-14 юни

Бургас  
Онлайн

19-20 юни

Цена:  349 лв. 
Място на провеждане:  Онлайн или на място
Минимум седмица по-рано трябва да бъде направен и тестът MyUniChoices, по чиито резултати ще се работи по време на курса. 

,

 

КАКВО ПОЛУЧАВАШ?

ГОТОВО РЕШЕНИЕ ЗА УСПЕШНА РЕАЛИЗАЦИЯ
ГОТОВО РЕШЕНИЕ ЗА УСПЕШНА РЕАЛИЗАЦИЯ

След края на кариерния курс участниците ще излязат с готово решение коя е правилната за тях програма, която най-ясно отговаря на техните силни личностни страни и интереси и ще им позволи да стигнат до успешна последваща реализация.

ИНДИВИДУАЛЕН ПЛАН ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ
ИНДИВИДУАЛЕН ПЛАН ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ

Тъй като в Интеграл гледаме на образованието с цялостна визия, в края на курса, всеки ще получи и свой индивидуален план със стъпките, които трябва да извърви в процеса на кандидатстване, за да стигне до желаното място в подходящия университет.

ОТГОВОРИ НА ВСИЧКИ ТВОИ ВЪПРОСИ
ОТГОВОРИ НА ВСИЧКИ ТВОИ ВЪПРОСИ

От личния избор на университет и специалност, през общите процеси по подготовка и кандидатстване, до малките специфики и неочаквани "подводни камъни"

КАК СЕ СЛУЧВА ТОВА?

Курсът протича в 2 дни, разделен на отделни модули, които улесняват процеса на самопознание и начертаване на стратегии за постигане на личен кариерен план. 

КАК СЕ СЛУЧВА ТОВА?

ИНТЕНЗИВЕН ДВУДНЕВЕН КУРС

Тест за определяне на лични качества, интереси и ценности на всеки кандидат ще помогне на участниците да определят силните и слабите си страни. Последващият анализ от професионален образователен консултант ще маркира пресечните точки с теста за избор на професия и специалност MyUniChoces, който също е част от "Кариерния навигатор" на Интеграл. 

В МАЛКА ГРУПА

За да бъде курсът максимално полезен на всеки, той се провежда в малки групи. Така всеки участник получава персонално внимание и успява да извлече нужните знания, за да направи верния и акуратен за него подбор на подходящите специалности.

С ЕКСПЕРТЕН ОПИТ

Курсът "Кариерен навигатор" се води от специалисти с дългогодишен опит в кандидатстудентския процес, сроковете и изискванията на документи, подготовката и изпращането на кандидатурата. С тяхна помощ всеки участник научава как да вземе правилните решения за продължаването на своето образование.

КУРСИСТИТЕ СПОДЕЛЯТ

Николета

11 клас

Преди да се запиша на курса, бях почти сигурна в това какво искам да уча, да не кажа и на 100% сигурна. Бях решила да стана архитект и мислех, че дори да дойда на курса, те ще потвърдят очакванията и желанията ми. 

Йоана Максимова

Курсът "Кариерен навигатор" мина страхотно. Информацията, която успяхме да получим там със сигурност ще ни бъде от полза занапред не само при кандидатстване в университет, но и за работа. 

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАШ КОНСУЛТАНТ

ЗАПАЗЕТЕ КОНСУЛТАЦИЯ

Попълни формата и запази своя час за консултация с наш представител.

Запази

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

Вход

Забравена парола?

Все още нямаш регистрация?

Създай профил

СТАРТИРАЙ СВОЕТО БЪДЕЩЕ ДНЕС!

Присъедини се, за да откриеш мечтаните езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти

Регистрация

Вече имаш регистрация?

Влез от тук

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?

Попълнете имейла адреса, с който сте създали своята регистрация.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Този списък няма да се запази във вашия профил без регистрация. Сигурни ли сте, че искате да продължите без регистрация?

Регистрацията ви носи следните предимства:

Регистрирай се, за да запазиш своя списък

  • Culpa cupidatat consequat pariatur qui quis velit id cupidatat dolore amet.
  • Ullamco Lorem consectetur non non adipisicing.
  • Mollit commodo consequat proident pariatur.
Регистрация Вече имаш регистрация? Влез от тук

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: