INVESTIN

Опознайте своята мечтана кариера още преди да завършите училище

12-18 ГОДИНИ

12-18 ГОДИНИ

Възраст

ЛОНДОН

ЛОНДОН

Местоположение

ЮЛИ, АВГУСТ

ЮЛИ, АВГУСТ

Начални дати

5, 10 ДНИ

5, 10 ДНИ

Продължителност

£1950 - £3950

£1950 - £3950

Такси

Знаете ли, че около 1/3 от живота ни преминава на работното място? Ето защо изборът на точната университетска специалност е основен приоритет за успешния кариерен път. Досегът от първо лице и цялостното потапяне в професионалната атмосфера са сред най-ефективните начини да откриете дали мечтаната професия е подходяща, още преди да завършите училище.


Над 45,000 ученици от 100 държави избират специализираните присъствени и онлайн програми на InvestIn. Курсистите на възраст между 12 и 18 год. преминават през автентични кариерни симулации, интерактивни занимания, вълнуващи посещения на тематични места, персонализирано професионално ориентиране и възможности за лични разговори с експерти в предпочитаната област. 


Летни стажове осигуряват уникален 360° поглед „от кухнята“ на над 20 кариерни направления и се водят от водещи експерти, доказани в техните професионални сфери. Програмите са отлична възможност да се преодолее разминаването между уменията, които учениците развиват в училищe и очакванията на бизнеса и работодателите. 


Продължителността варира от двудневни мастър класове до 5 или 10 дневни практики в избраната сфера. „Young“ програмите са предназначени за ученици на възраст 15-18 год., докато „Future“ програмите са подходящи за по-малките на възраст 12-14 год. 

НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ ПРОГРАМИ

За пълен списък с програми и информация за тях се свържете с нас

Young Doctor Summer Experience

„Young Doctor Summer Experience“ дава на учениците на възраст 15-18 год. възможността да разберат от първо лице какво е да работиш като доктор в Лондон. В рамките на 15 дни курсистите консултират истински пациенти, поставят диагнози върху реални пациентски данни, вървят по стъпките на докторите по време на визитация и работят с най-модерните медицински технологии. Участниците в програмата имат и възможността да се включат в специална среща с докторите и студентите по медицина на St. Barts Hospital - разположена в лондонското Сити, близо до катедралата Свети Павел.

 

 

Young Lawyer Summer Experience

“Young Lawyer Summer Experience” е програма, насочена към учениците на възраст между 15 и 18 год, които планират правна кариера. 15-дневната симулация ги отвежда на емблематични места, като Върховния съд в Лондон, където те имат шанса да защитават човешките права и да ръководят дело за убийство под ръководството на експерти. Курсистите се включват и в специална среща с  корпоративни адвокати, организирана на покрива на един от небостъргачите в лондонското Сити, посещават и места, като Парламента – сърцето на британската политическа и законодателна власт, офисите на Amnesty International и кампуса на University of Oxford.

 

 

Young Computer Scientist Summer Experience

„Young Computer Scientist Summer Experience“ е насочен към учениците, които се увличат по кодовете и мечтаят за кариера в сферата на софтуера. Програмата включва редица полезни и интересни активности, като програмиране на роботи, създаването на дизайн за видео игра и запознаването с Figma: индустриалният стандартен инструмент за проектиране на приложения. Учениците имат възможността да разговарят с представители на една от водещите финтех компании в Лондон.

 

 

Young Psychologist Summer Experience

 

Young Artist Summer Experience

 

Young Dentist Summer Experience

 

Young Forensic Scientist Summer Experience

 

Young Political Leader Summer Experience

 

Young Engineer Summer Experience

“Young Engineer Summer Experience” предлага интерактивна кариерна симулация на учениците, които искат да се развиват професионално в сферата на инженерството. По време на програмата те могат да се докоснат до магията на дизайна и производството на водещи брандове суперколи, да разговарят с пилоти на Boeing от флотилията на British Airways, да разглобят двигател под ръководството на машинни инженери, да създадат аерофолио и да го тестват. Участниците в курса посещават University of Cambridge и се срещат с представители на старт-ъп компании, които създават иновативни инженерни технологии. 

 

 

 

Young Investment Banker Summer experience

“Young Investment Banker Summer Experience” е специално разработен за учениците, които се интересуват от света на парите и инвестициите. Двуседмичната програма включва срещи с високопоставени професионалисти, които работят във водещи глобални инвестиционни банки, симулация на търговия на живо и изграждане на собствено портфолио от акции под ръководството на различни мениджъри на финансови активи. Участниците посещават University of Oxford, различни бутикови банки и популярни мастър класове за търговия с алгоритми.

 

 

Young Filmmaker Summer Experience

„Young Filmmaker Summer Experience“ дава на учениците на възраст 15-18 год. възможността да се докоснат до филмовата индустрия в Лондон. В рамките на две седмици те планират, режисират, заснемат и обработват своя оригинална филмова сцена, използвайки модерно професионално оборудване, а тяхната работа се представя на ексклузивен филм фестивал, на който присъстват водещи режисьори. Програмата включва и посещения на емблематични филмови локации, включително снимачна площадка, използвана във филмите за Джеймс Бонд, както и Британския филмов институт и Националното училище за филмово изкуство и телевизия.

 

 

Young Architect Summer Experience

 

Young Fashion Designer Summer Experience

 

Young Vet Summer Experience

 

Young Entrepreneur Summer Experience

 

Научи повече за програмите

Научи повече за програмите

Свали каталог

КАКВО ТИ ДАВАТ ПРОГРАМИТЕ НА INVESTIN?

ЗНАНИЯ ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ

Учениците се запознават лично със спецификата на избраната от тях професия, като по този начин могат да направят по-уверено информиран избор за своето академично и кариерно бъдеще.

ОПИТ

В рамките на програмата участниците трупат ценен професионален опит, който ще бъде перфектното допълнение към тяхното CV и университетска кандидатура.

ПРЕДИМСТВО

Програмата включва индивидуални срещи с кариерен консултант, давайки на участниците нужните инструменти, за да развият своя потенциал.

КОНТАКТИ

Всеки курсист има възможността да се срещне и разговаря с водещи експерти в избраната професионална сфера, както и да им зададе всички въпроси, които го вълнуват. 

ПАРТНЬОРИ

Програмите на InvestIn осигуряват стажове в топ компании:

INVESTIN

ГАЛЕРИЯ

СВАЛЕТЕ БЕЗПЛАТНО КАТАЛОГА НА INVESTIN

Открийте разнообразието от летни ученически стажове

Тип каталогСВЪРЖЕТЕ СЕ С НАШ КОНСУЛТАНТ

ЗАПАЗЕТЕ КОНСУЛТАЦИЯ

Попълнете формата и запазете час за консултация с наш представител.

Запази

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

Вход

Забравена парола?

Все още нямаш регистрация?

Създай профил

НАПРАВЕТЕ СЛЕДВАЩИ СТЪПКИ КЪМ МЕЧТАНОТО ОБРАЗОВАНИЕ!

Създайте своя профил, за да откриете най-подходящите езикови курсове и възможности за образование в чужбина и България.

Регистрация

Вече имаш регистрация?

Влез от тук

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?

Случва се на всеки. Попълнете и-мейл адреса, с който сте регистрирали своя профил, за да получите достъп.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Списъкът с Избрани институции няма да бъде запазен, ако не регистрирате свой профил. Сигурни ли сте, че искате да продължите без такъв?

Запазете списъка с избрани институции.

Запазете списъка с избрани институции.

Създайте своя личен профил в платформата!

  • Oтнемa под минута
  • Виждате полезно съдържание, достъпно само за регистрирани потребители
  • Получавате първи информация и новини по темите, които ви вълнуват
Регистрация Вече имаш регистрация? Влез от тук

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: