INVESTIN

Опознайте своята мечтана кариера още преди да завършите училище

12-18 ГОДИНИ

12-18 ГОДИНИ

Възраст

ЛОНДОН

ЛОНДОН

Местоположение

ЮЛИ, АВГУСТ

ЮЛИ, АВГУСТ

Начални дати

5, 10, 15 ДНИ

5, 10, 15 ДНИ

Продължителност

£2375 - £6350

£2375 - £6350

Такси

15% отстъпка за ранно записване до 30.12.2022 г.

15% отстъпка за ранно записване до 30.12.2022 г.

Консултация

Знаете ли, че около 1/3 от живота ни преминава на работното място? Ето защо изборът на точната университетска специалност е основен приоритет за успешния кариерен път. Досегът от първо лице и цялостното потапяне в професионалната атмосфера са сред най-ефективните начини да откриете дали мечтаната професия е подходяща, още преди да завършите училище.

 

Над 45,000 ученици от 100 държави избират специализираните присъствени и онлайн програми на InvestIn. Курсистите на възраст между 12 и 18 год. преминават през автентични кариерни симулации, интерактивни занимания, вълнуващи посещения на тематични места, персонализирано професионално ориентиране и възможности за лични разговори с експерти в предпочитаната област. 

 

Летни стажове осигуряват уникален 360° поглед „от кухнята“ на над 20 кариерни направления и се водят от водещи експерти, доказани в техните професионални сфери. Програмите са отлична възможност да се преодолее разминаването между уменията, които учениците развиват в училищe и очакванията на бизнеса и работодателите. 


Продължителността варира от двудневни мастър класове до 5, 10 или 15-дневни практики в избраната сфера. „Young“ програмите са предназначени за ученици на възраст 15-18 год., докато „Future“ програмите са подходящи за по-малките на възраст 12-14 год. 

КАКВО ДАВАТ ПРОГРАМИТЕ НА INVESTIN?

✔️ Знания от първо лице - Учениците се запознават лично със спецификата на избраната от тях професия, като по този начин могат да направят по-уверено информиран избор за своето академично и кариерно бъдеще.

✔️ Опит - В рамките на програмата участниците трупат ценен професионален опит, който ще бъде перфектното допълнение към тяхното CV и университетска кандидатура.

✔️ Предимство – Програмата включва индивидуални срещи с кариерен консултант, давайки на участниците нужните инструменти, за да развият своя потенциал.

✔️ Контакти - Всеки курсист има възможността да се срещне и разговаря с водещи експерти в избраната професионална сфера, както и да им зададе всички въпроси, които го вълнуват. 

НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ ПРОГРАМИ

Young Doctor Summer Experience

Young Engineer Summer Experience

Young Lawyer Summer Experience

Young Investment Banker Summer Experience

Young Software Engineer Summer Experience

Young Filmmaker Summer Experience

Young Psychologist Summer Experience

Young Architect Summer Experience

Young Artist Summer Experience

Young Dentist Summer Experience

Young Entrepreneur Summer Experience

Young Forensic Scientist Summer Experience

Young Political Leader Summer Experience

Young Vet Summer Experience

Young Video Game Designer Summer Experience

Young Doctor Summer Experience

„Young Doctor Summer Experience“ дава на учениците на възраст 15-18 год. възможността да разберат от първо лице какво е да работиш като доктор в Лондон. В рамките на 15 дни курсистите консултират истински пациенти, поставят диагнози върху реални пациентски данни, вървят по стъпките на докторите по време на визитация и работят с най-модерните медицински технологии. Участниците в програмата имат и възможността да се включат в специална среща с докторите и студентите по медицина на St. Barts Hospital - разположена в лондонското Сити, близо до катедралата Свети Павел.

 

Научете повече за програмата

Научете повече за програмата

Запазете консултация

Young Engineer Summer Experience

“Young Engineer Summer Experience” предлага интерактивна кариерна симулация на учениците, които искат да се развиват професионално в сферата на инженерството. По време на програмата те могат да се докоснат до магията на дизайна и производството на водещи брандове суперколи, да разговарят с пилоти на Boeing от флотилията на British Airways, да разглобят двигател под ръководството на машинни инженери, да създадат аерофолио и да го тестват. Участниците в курса посещават University of Cambridge и се срещат с представители на старт-ъп компании, които създават иновативни инженерни технологии. 

 

Научете повече за програмата

Научете повече за програмата

Запазете консултация

Young Lawyer Summer Experience

“Young Lawyer Summer Experience” е програма, насочена към учениците на възраст между 15 и 18 год, които планират правна кариера. 15-дневната симулация ги отвежда на емблематични места, като Върховния съд в Лондон, където те имат шанса да защитават човешките права и да ръководят дело за убийство под ръководството на експерти. Курсистите се включват и в специална среща с  корпоративни адвокати, организирана на покрива на един от небостъргачите в лондонското Сити, посещават и места, като Парламента – сърцето на британската политическа и законодателна власт, офисите на Amnesty International и кампуса на University of Oxford.
 

Научете повече за програмата

Научете повече за програмата

Запазете консултация

Young Investment Banker Summer Experience

“Young Investment Banker Summer Experience” е специално разработен за учениците, които се интересуват от света на парите и инвестициите. Двуседмичната програма включва срещи с високопоставени професионалисти, които работят във водещи глобални инвестиционни банки, симулация на търговия на живо и изграждане на собствено портфолио от акции под ръководството на различни мениджъри на финансови активи. Участниците посещават University of Oxford, различни бутикови банки и популярни мастър класове за търговия с алгоритми.
 

Научете повече за програмата

Научете повече за програмата

Запазете консултация

Young Software Engineer Summer Experience

„Young Software Engineer Summer Experience“ е насочен към учениците, които се увличат по кодовете и мечтаят за кариера в сферата на софтуера, киберсигурността и данните. Програмата включва редица полезни и интересни активности, като разработването на собствено приложение, създаването на дизайн за видео игра, прилагането на различни техники за киберсигурност и използването на данни, за да се спаси планетата от климатична криза. Учениците имат възможността да разговарят с представители на една от водещите финтех компании в Лондон, както и да посетят агенция за куберсигурност и компания за маркетиране на технологични продукти.  
 

Научете повече за програмата

Научете повече за програмата

Запазете консултация

Young Filmmaker Summer Experience

„Young Filmmaker Summer Experience“ дава на учениците на възраст 15-18 год. възможността да се докоснат до филмовата индустрия в Лондон. В рамките на две седмици те планират, режисират, заснемат и обработват своя оригинална филмова сцена, използвайки модерно професионално оборудване, а тяхната работа се представя на ексклузивен филм фестивал, на който присъстват водещи режисьори. Програмата включва и посещения на емблематични филмови локации, включително снимачна площадка, използвана във филмите за Джеймс Бонд, както и Британския филмов институт и Националното училище за филмово изкуство и телевизия. 
 

 

Научете повече за програмата

Научете повече за програмата

Запазете консултация

ПАРТНЬОРИ

Програмите на InvestIn осигуряват стажове в топ компании:

INVESTIN

ГАЛЕРИЯ

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: