Ден на Средното образование в чужбина 2023

Лични срещи с престижни училища от Европа

октомври 28 съб
28.10.2023
10:00 - 18:00 часа
Hyatt Regency Sofia

Кога е рожденият ден на детето Ви? С коя ръка пише? Какво обича да прави в свободното си време? Това са въпроси на които бихте отговорили мигновено, но изборът на училище в чужбина, в което детето Ви да развие своя потенциал и да изгради ценни качества като самостоятелност и отговорност, е трудна задача. 


По света има хиляди отлични училища за средно образование - училища с вековна история, с модерна материална база и отлични условия за живот, обучение и спорт. Най-ценният Ви „пищов“ е детето Ви, защото подходящото училище за всяко дете е онова, което ще го мотивира да учи, да се развива и да постига добри резултати. С други думи, средата трябва да съвпада с личността, интересите, вярванията и ценностите на детето. 


Открийте важното за образователното бъдеще на детето Ви в рамките на Специализирания ден на средното образование в чужбина, който ще се проведе на 28.10. в хотел Hyatt Regency Sofia!

Разговаряйте лично с представители на 30 водещи пансионни училища от Великобритания, Швейцария, Австрия, Испания, Италия, Белгия и Португалия.

ЛИЧНИ СРЕЩИ С ЕЛИТНИ УЧИЛИЩА ОТ ЕВРОПА

УЧАСТНИЦИ

Регистрирайте се и запазете своето място

Регистрирайте се и запазете своето място

РЕГИСТРАЦИЯ
28 ОКТОМВРИ

28 ОКТОМВРИ

Ден на Средното образование в чужбина

7

7

дестинации, където Вашето дете може да се обучава

30

30

представители на пансионни училища

7

7

образователни системи

ДЕН НА СРЕДНОТО ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА

КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ

Предварителното проучване на всички възможности Ви дава шанс да направите информиран избор на учебно заведение, съобразявайки спецификите на различните образователни системи, езика на преподаване, методите на обучение и материалната база на училището.

 

Заповядайте в Hyatt Regency Sofia и направете този информиран избор по-лесно от всякога.

КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ

ИНДИВИДУАЛНИ СРЕЩИ С ПРЕДСТАВИТЕЛИ

Личните разговори с отговорниците по прием ще Ви разкрият повече за уникалните методи на обучение, високата успеваемост и възможностите за стипендии, които предлага всяка една от гостуващите институции. Разберете повече за учебната база, допълнителните извънкласни, творчески и спортни занимания и мерките, предприети от училищата, за да гарантират високите академични стандарти. В допълнение, представителите с удоволствие ще отговорят на всички въпроси, които вълнуват Вас и детето Ви.

В УНИСОН С ВАШИТЕ ПРЕДПОЧИТАНИЯ

Ексклузивното събитие отговаря на нуждите за комфорт и спокойствие на всички гости. Можете да планирате предварително своите срещи с пансионните училища в удобен за Вас час, а опитните консултанти на Интеграл ще бъдат на ваше разположение с насоки и експертни съвети.За улеснение на всички участници сме осигурили преводачи, които с радост ще съдействат за ефективната комуникация с представителите. Насладете се на приятните и информативни разговори с уютната атмосфера и централната локация на Hyatt Regency Sofia.  

ПЪРВАТА СТЪПКА КЪМ ИНФОРМИРАН ИЗБОР

Различните учебни програми (GCSE, А levels, IB, AP, Foundation) имат особености, които определят по-нататъшната академична и професионална кариера на възпитаниците. Личните срещи с училищата и консултантите на Интеграл ще Ви помогнат да изберете най-подходящата за Вашето дете, като отговорят на въпросите Ви, свързани със спецификите и предимствата на отделните системи, условията и сроковете за кандидатстване и прием, таксата за обучение и всичко останало, което ви вълнува! 

ОПОЗНАЙТЕ УЧИЛИЩЕТО ПРЕДВАРИТЕЛНО

Езикови ваканции лято 2024

Летните езикови ваканции предлагат на учениците възможността не само да подобрят своите знания, но и да опознаят отблизо атмосферата, учебната база и преподавателите на пансионните училища.

ОПОЗНАЙТЕ УЧИЛИЩЕТО ПРЕДВАРИТЕЛНО
Регистрирайте се и запазете своето място

Регистрирайте се и запазете своето място

РЕГИСТРАЦИЯ
ЕЛИТНИ УЧИЛИЩА ОТ ЕВРОПА

ЗА УЧИЛИЩАТА

Cardiff Sixth form College & Dukes Education
Cardiff Sixth form College & Dukes Education

Кардиф, Уелс

 • Cardiff Sixth Form College (CSFC) се намира в столицата на Уелс, Кардиф. Пансионното училище се гордее със своята отлична академична репутация и неизменно заема челните места в класациите във Великобритания на база на резултатите от изпитите за A-levels.
 • Академични програми: GSCE, A-Levels
 • Учебната база включва модерно обзаведени класни стаи с бели интерактивни дъски, Wi-Fi интернет, музикални зали с пиано и различни инструменти, мултимедийна зала с видео и DVD, 2 лаборатории по химия, 1 кабинет по физика и 1 по биология, богата библиотека с над 28 000 тома.
 • Cardiff Sixth Form College разполага и с кампус в Оксфорд, като училището предлага общежитие, което се намира на пешеходно разстояние от колежа. 
Научи повече
Abbey DLD Group
Abbey DLD Group

Лондон, Кеймбридж, Манчестър

 • Abbey DLD Group включва три частни колежа в, Кеймбридж, Лондон и Манчестър, които имат завидна репутация и предлагат качествено образование.
 • Академични програми: IGSCE, A-Levels, Foundation
 • От 1931 г. Abbey DLD предлага висококачествено образование, иновативни методи и индивидуален подход към всеки ученик. Благодарение на международния опит на преподавателите, възпитаниците на трите колежа – в Лондон, Кеймбридж и Манчестър, получават първокласно обучение, а резултатите им са сред най-високите в страната, като през последните години голяма част от тях продължават своето образование в университети като Oxford, Cambridge, Imperial College London, LSE и UCL.
 • Abbey DLD е част от престижната Alpha Plus Group, най-голямата и успешна група от независими академични институции за пред-университетско образование тип „sixth form“ във Великобритания. 
Научи повече
Collège Alpin Beau Soleil
Collège Alpin Beau Soleil

Вилар сюр-Олон, Швейцария

 • Основанa през 1910 г., Beau Soleil е една от най-старите и известни швейцарски институции, като в момента там се обучават 260 възпитаници на възраст 11-18 год. от над 50 различни националности. 
 • Модерната база е разположена в сърцето на швейцарските Алпи, в красивия курортен град Вилар сюр-Олон, намиращ се на малко повече от час от международното летище в Женева.
 • Пансионното училище предлага отлично балансирано образование - интелектуално, физическо, емоционално и социално – с цел да развие ценностите и различните нива на интелигентност на всеки ученик.
 • Beau Soleil предлага обучение на френски език (French Baccalauréat) или на английски език, като подготвя учениците за Cambridge IGCSE’s, the International Baccalaureate Diploma Programme (IBDP) и the High School Diploma.
Научи повече
Kingswood Bath School
Kingswood Bath School

Бат, Великобритания

 • Основано през 1748г. от Джон Уесли, Kingswood Bath School предлага отлични условия за обучение и живот.
 • Академични програми: GCSE, A-Levels
 • Училищният кампус е разположен сред красив парк, на хълм от който се открива красива гледка към града и близката околност, и разполага с всички необходими условия за обучение и настаняване: център по изкуствата, музикално училище (със звукозаписно студио), студио за дизайн технологии, голям център за ученици от Sixth Form обучението, библиотека, център за информационни технологии, театрално студио и драматично студио, богата спортна база.
Научи повече
Leysin American School
Leysin American School

Лезан, Швейцария

 • Leysin American School (LAS) е едно от водещите международни училища в Швейцария. Учебната база, състояща се от 10 сгради, е разположена във френската част на Швейцария, в световно известния зимен алпийски курорт Лезан.
 • Академични програми: IB, US High School Doploma
 • На разположение на учениците са функционални класни стаи и кабинети по математика и модерни езици, оборудвана лаборатория за научни експерименти, компютърна зала, безжичен интернет, библиотека с мултимедия, концертна зала, студио за дизайн, център за визуални изкуства, мултифункционална спортна зала, фитнес център и игрище за скуош, здравен център и агенция за организиране на учебните пътувания и екскурзии.
Научи повече
St. Clare’s Oxford
St. Clare’s Oxford

Оксфорд, Великобритания

 • Основано през 1953 г., пансионното училище St. Clare’s се намира се в елегантното предградие Summertown, в северната част на Оксфорд.
 • Базата е разположена в 27 сгради във викториански стил, които оформят облика на учебния комплeкс. 
 • В колежа се обучават ученици от около 40 различни националности.
 • Академични програми: Pre-IB Course, IB, University Foundation Course / 18+
 • Редица спортни занимания като футбол, баскетбол, хокей, тенис, плуване, скуош,бадминтон, езда, аеробика. Организират се екскурзии във Великобритания и чужбина, посещения на театри, музеи, излети и къмпинги, членство в клубове по интереси, фотография, музика, пеене и изкуства.
 • Стипендии до 20% от таксата за обучение на база резултати от входния изпит по  английски, интервюто и рапортите от училище.
Научи повече
ACS Cobham International Schools
ACS Cobham International Schools

Съри, Великобритания

 • Кампусът е разположен сред красивата природна местност в графство Съри и се простира на площ от 128 акра.
 • 50% от учениците са англичани и американци, а останалите са от над 100 различни националности.
 • Учебната програма е базирана на американската образователна система. Предлага се балансирана общообразователна подготовка и профилиране в горните класове.
 • Oтлични условия за обучение и извънкласни занимания, включващи: интерактивен учебен център, библиотеки с различни тематични раздели, трапезария за хранене с панорамна гледка, нов модерен център по сценични изкуства със зала с 510 места, писта за бягане с олимпийски размери, игрища за футбол и ръгби, голф игрище, 6 тенис корта, игрища за бейзбол и софтбол, модерен спортен център с плувен басейн и др.
Научи повече
St. George's International School
St. George's International School

Монтрьо, Швейцария

 • St George’s е пансионно училище, част от международната образователна група Inspired. Базата се намира на по-малко от час от Женева, в близост до Монтрьо с прекрасна гледка към Женевското езеро и Алпите.
 • Училището има 90-годишна традиция в областта на образованието, развивайки се постоянно заедно с общността от над 400 ученика и 100 служители от над 60 различни страни.
 • Кампусът разполага с научни лаборатории, музикална зала, арт студиа, танцови студиа, тенис кортове, компютърни кабинети, библиотека, спортна зала, както и модерно футболна игрище.
Научи повече
Reddam House Berkshire
Reddam House Berkshire

Уокингам, Великобритания

 • Reddam House e традиционно пансионно училище, част от Inspired Group. Училището се намира в околностите на историческия търговски град Уокингам, на около час от Лондон. 
 • Учебната база включва модерни класни стаи, научни кабинети, библиотека, спортни игрища, 25-метров басейн, театър с 350 места, три студия за танци, фитнес зала, музикално студио и арт център. 
 • Специализираната програма Challenge and Extension (CHEX) е неразделна част от училищния живот, чиято цел е развиване на пълния потенциал и формиране на широк мироглед и аналитично мислене.
Научи повече
Sotogrande International School
Sotogrande International School

Сотогранде, Испания

 • Повече от 40 год. предлага обучение на английски език на ученици от над 44 държави. Намира се в Сотогранде, област Андалусия, една от най-динамично развиващите се и популярни туристически дестинации в южна Испания. 
 • Учениците получават солидна академична подготовка, която включва допълнителна експериментална работа, интерактивно обучение, използване на новите технологии и образователни екскурзии, съобразени с учебния план. 
 • Учебната база включва мултимедийна библиотека, две компютърни зали, специализирани кабинети по природни науки и езикови лаборатории, театър, арт студио, музикална зала, открит плувен басейн, лекоатлетическа писта, игрища за различни спортове, тенис кортове и многофункционална спортна зала. 
Научи повече
King's College, British School of Madrid
King's College, British School of Madrid

Мадрид, Испания

 • King’s College е основан през 1969 г. и още от създаването си се радва на завидна академична репутация.До днес е едно от най-престижните частни училища в Испания, което предлага обучение по британската образователна програма. 
 • Намира се в северния район Soto de Vinuelas между Мадрид и Гуадарама. 
 • Кампусът предлага чудесни условия за обучение, богата библиотека, две компютърни мултимедийни зали, научен център с лаборатории по химия, физика и биология, център по изкуства, театър с капацитет 350 места и модерни спортни съоръжения.
 • Колежът присъжда няколко пълни или частични стипендии за ученици от A-levels, като кандидатите трябва да имат отличен успех, препоръки от преподаватели, дипломи, грамоти или награди от участие в олимпиади или извънкласни дейности.
Научи повече
International School San Patricio
International School San Patricio

Толедо, Испания

 • International School San Patricio е частно пансионно училище, което стартира като образователна институция в Испания през 1958 г. и се намира в модерен жилищен район на историческия град Толедо, в близост до Мадрид.
 • Академични програми: Middle Years Programme и International Baccalaureate
 • Материалната база включва: модерни класни стаи и кабинети, библиотека, театрален и кино салон, гимнастическа зала, фитнес център, зали за танци, футболно игрище, писта за лека атлетика, игрище за волейбол, футбол, баскетбол, открит и закрит плувен басейн, тенис кортове, арт център, студио за фотография, музикално училище и кабинет за визуални изкуства.
Научи повече
International School of Milan
International School of Milan

Милано, Италия

 • Основано през 1958 г. International School of Milan е най-старото IB училище в Италия и има най-големият кампус, разположен в спокоен жилищен район на Милано.
 • Част е от международната образователна верига Inspired Group.
 • Модерната учебна сграда отговаря на многофункционалните изисквания на училището, в което се обучават ученици от 68 националности. 
 • На разположение са функционални класни стаи, оборудвани научни лаборатории, център за изящни изкуства, музикално студио, театър с 350 места, три библиотеки, компютърни зали, закрит плувен басейн, впечатляваща спортна зала и игрища за практикуване на разнообразни спортове на открито.
Научи повече
St. Louis School
St. Louis School

Милано, Италия

 • St. Louis School e частно международно IB училище, член на Съвета на британските интернационални училища (COBIS), акредитирано от италианското министерство на образованието и официално признат изпитен център от Университета в Кеймбридж. 
 • През последните години St. Louis неизменно заема челни позиции в класациите на топ IB училищата в Европа, като над 30% от учениците са постигнали среден резултат от 37 т. 
 • Училището има три кампуса в различни райони на Милано.
 • Като част от Inspired Group, училището поддържа високи академични стандарти на обучение и се отличава с професионализъм и индивидуално отношение към своите възпитаници.
Научи повече
St. Peter's International School
St. Peter's International School

Лисабон, Португалия

 • St Peter’s е единственото пансионно училище в района на Лисабон. 
 • Предлага уникално съчетание на няколко образователни системи: националната програма на Португалия, Британската програма IGCSE и IB дипломата.
 • Разполага с модерна база, арт център, музикални зали, собствен театър и киносалон, спортен комплекс, кафетерия и медицински център. 
Научи повече
St John's International School
St John's International School

Ватерло, Белгия

 • Международното пансионно училище St John’s се намира в централна Белгия, в историческото предградие Ватерло, на 15 км южно от центъра на Брюксел.
 • Обучението е на английски език, като в 8, 9 и 10 клас се следва IB Middle Years програмата, а последните две години са по международната програма International Baccalaureate (IB). 
 • Над 90% завършват с отлични резултати и продължават висшето си образование в престижни университети.
 • Базата е модерна и предлага отлични условия за обучение и извънкласни занимания, както и чудесна възможност за практикуване на разнообразни спортове и изкуства. В училището функционират различни клубове по интереси, изградени по модела на ООН и НАТО. Учениците участват в олимпиади по математика, природни науки и икономика, организират се експедиции и образователни екскурзии.
Научи повече
Collège Lycée Saint Charles
Collège Lycée Saint Charles

Ажуа, Швейцария

 • Основан през 1897г. Колежът и Лицей Saint Charles е частно пансионно училище, разположено в историческия регион Ажуа, в кантон Юра, северозападна Швейцария.
 • Училищният кампус е разположен сред красиви градини, в подножието на великолепния замък Порантри. Кампусът се състои от училищната сграда, красив параклис и спортния комплекс - Леон Бурус. Класните стаи са просторни и светли и разкриват прекрасната гледка към местните забележителности. Материалната база включва още плувен басейн и киносалон. Хуманизмът заема важно място в ценностната система, базирана на християнските принципи, където знанието и отделният индивид са в центъра. Училището насърчава любознателността, толерантността, свободното изразяване на мнение и търси баланс между традицията и авангарда.
 • Колежът предлага двуезична програма на френски и английски език. Училището се гордее със 100% успеваемост на Swiss Matura, което го поставя на челно място сред най-добрите училища във френската част на Швейцария. Завършилите ученици продължават образованието си в престижни университети в цял свят. Колежът предлага и международно признатата програма IB, която също е двуезична.

 

Научи повече
International School of Bremen
International School of Bremen

Бремен, Германия

 • Училището е основано през 1996 год. с идеята за интернационално обучение на английски език.
 • Училището заема самостоятелен етаж от новата модерна сграда на университета в Бремен. Материалната база предлага отлични условия за обучение и творчески занимания по изкуства. 
 • Училището се гордее с добрите постижения на учениците. Обучението е в малки класове и предлага балансирана програма на учене и извънкласни занимания. Учениците участват в различни научни проекти, в сътрудничество с Центъра за приложни космически технологии и микрогравитация (ZARM), Германския аерокосмически център (DLR), Центъра за полети Wallops на NASA Goddard Space Flight Facility, Консорциума за космически грантове в Колорадо; Института за полярни и морски изследвания Alfred Wegener за разработване на експерименти на борда на изследователския кораб и ледоразбивача Polarstern; проектът Geoscience в сътрудничество с Центъра за морска околна среда (MARUM) и др.
 • Колежът предлага програмите IGCSE и IB, като 35 % от учениците са местни, а останалите са чужденци от над 55 националности. 
Научи повече
Sidcot School
Sidcot School

Уинкомб, Великобритания

 • Sidcot School е едно вдъхновяващо място, което заема площ от 120 акра сред хълмовете на Мендип Хил. Училището е разположено сред красива и спокойна провинциална местност в живописното селище Уинкомб, Югозападна Англия.
 • Училището разполага с нов център по изкуства с ателие за дизайн и театрално студио, конна база и клуб за развлечения. Просторният училищен кампус включва учебните сгради и общежития, 20 акра спортни игрища, кортове за тенис и скуош, отопляем закрит плувен басейн, голям спортен център с гимнастическа зала, съвременен научен център с оборудвани лаборатории, здравен център, музикално училище със собствено професионално звукозаписно студио, модерен компютърен център с интернет.
 • Академични програми: GCSE, IGCSE, A-levels, International Baccalaureat - IB.
 • Sidcot е двукратен носител на наградата “The Good School Guide” за най-високи оценки по висша математика за цялата страна.
Научи повече
Yago School
Yago School

Севиля, Испания

 • Yago School е частно международно училище, което съчетава традиция и модерен подход, като се фокусира върху многоезичието. Тук деца от цял ​​свят могат да преминат през пълен образователен цикъл – от най-ранна възраст до 18 години.
 • Училището предлага както традиционната испанска програма за средно образование, така и International Baccalaureate (IB), предоставяйки широк избор и подготвяйки ученици за университети по целия свят. Важна характеристика на училището е многоезичието: основният език е английски, но часовете по испански и китайски са задължителни за всички ученици.
 • Уникален образователен модел, насочен към развиване на критично мислене и творчески умения за решаване на проблеми, отговорност към образованието и интелектуално израстване.
 • Балансирани програми, които също вземат предвид развитието на емоционалната интелигентност, артистичното себеизразяване и развитието на важни технологични умения.
Научи повече
Tettenhall College
Tettenhall College

Тетънхол, Великобритания

 • Tettenhal College е традиционно английско пансионатно училище. Разположено е в Централна Англия, на 40 минути от Бирмингам. Основано е през 1863 г. и повече от век и половина поддържа създадените традиции, като в същото време се развива в крак със съвремието. 
 • Пансионното училище предлага програмите GCSE и A-levels.
 • Училището се гордее с наследството си. Има свободата да избира най-подходящите курсове за своите ученици, да адаптира нови методи и да запазва утвърдени такива в преподавателския подход. Подходът на обучение съчетава традиционните ценности с модерното мислене и нови, оригинални идеи, и по този начин предоставят най-добрите възможности за успех на неговите ученици. 
 • На разположение на учениците е просторна библиотека, театрална зала от 19 век, училище по изкуства. Факултета по науките е в нова, модерна сграда, носеща името на бивш ученик на училището - Сър Arthur Harden, носител на Нобелова награда по химия. Спортната база е богата - училището разполага със закрит плувен басейн, спортна зала, крикет павилион, кортове за тенис и нетбол, игрища за футбол и ръгби.
Научи повече
Westbourne School
Westbourne School

Пенарт, Великобритания

 • Westbourne се намира в Пенарт, исторически крайморски град в покрайнините на Кардиф, оживената столица на Уелс.
 • Академични програми: GSCE, IB
 • IB училище на годината (Sunday Times 2019) и с оценка „Отличен“ за всяка категория за проверка (Estyn 2018).
 • 90% от нашите възпитаници получават места в 20-те най-добри университета в Обединеното кралство, като 96% продължават да учат STEM, бизнес или право
 • Пансионното училище предлага отлично балансирано образование с фокус върху индивида. 
 • Обучението е в малки класове и предлага балансирана програма
 • Стипендии до 35% от таксата за обучение на база резултати от изпит в допълнение към три основни приемни изпита.
   
Научи повече
Rochester Independent College - Dukes Education
Rochester Independent College - Dukes Education

Рочестър, Великобритания

 • Rochester Independent College (RIC) е създаден през 1984 г. от двама преподаватели по математика, колежът се развива с бързи темпове и днес е един от най-големите частни колежи, които осигуряват отлична академична подготовка и внимание към индивидуалните нужди на всеки ученик. 
 • Разположен в графство Кент, на юг от Лондон в малкото градче Рочестър, което се слави с богато историческо наследство и притегатален център за съвременно изкуство. 
 • Колежът предлага специализирана подготовка по математика, природни науки, визуални и творчески изкуства и се гордее с успешнияприем на студенти в най-търсените специалности като медицина, стоматология, ветеринарна медицина и фармация, както и в областта на изкуството.
 • Колежът предлага възможността да се изучава едногодишен или двугодишен GCSE курс, както и едногодишен или двугодишен A-level курс.
 • RIC е един от първите колежи, който предлага филмово изкуство като GCSE предмет. Програмата е комбинация на практически занятия с академична подго товка по писане на сценарии и филмова журналистика.
 • Спортната база на колежа предлага прак тикуване на разнообразни спортни дейности като: футбол, катерене, голф, салса, зумба, баскетбол и пързаляне с кънки. Фитнесът е оборудван с кардио уреди и тежести, които могат да се използват след часовете.
Научи повече
St. Andrews College - Dukes Education
St. Andrews College - Dukes Education

 • St. Andrew’s е създаден през 1976 г и е част от образователната верига DUKES, включваща няколко престижни училища във Великобритания.
 • Колежът има две бази в центъра на Кеймбридж и в бли зост до университета.
 • Обучението е в малки класове, като се набляга на индивидуалните нужди на учениците и всеки наставник внимателно се подбира, съобразно профила на ученика. 
 • Академични програми: GCSE (1 или 2 год.), Pre-A-level, A-Levels, UFP.
 • Освен традиционните академични програми се предлагат и 12 специализирани подготвителни университетски програми в различни области, които са предназначени за чуждестранните ученици.
 • Учениците се насърчават да посещават лекции и курсове, провеждани от университета в Кеймбридж.
 • Колежът предлага разнообразни извън класни занимания според интересите на учениците. Организират се спортни, културни и образователни посещения.
Научи повече
SEK International School Dublin
SEK International School Dublin

Дъблин, Ирландия

 • SEK-Dublin, част от SEK Education GROUP, е основана през 1981 г. и от тогава хиляди ученици на възраст между 11 и 18 години са били обучавани от неговия международен преподавателски екип.
 • Училището предлага технология за обучение от следващо поколение и образователна програма, отговаряща на строгите стандарти за качество на SEK Schools.
 • Академични програми: IB
 • SEK-Dublin е първото училище в Ирландия, упълномощено от International Baccalaureate Organisation да преподава по Middle Years Programme and и Diploma Programme изцяло на английски с езици по избор, включително немски, френски и испански.
Научи повече
SEK International School El Castillo
SEK International School El Castillo

Мадрид, Испания

 • SEK – El Castillo, част от SEK Education GROUP, е частно дневно и бординг училище основано през 1972 г.
 • Училището се намира във Villafranca del Castillo, само на 20 мин. разстояние от испанската столица Мадрид.
 • Образователни програми: IB Program, US National 
 • Балансирани образователни програми: учениците активно се развиват не само в академичен, но и във физически план, обръщат много внимание на творчеството и изкуството, благотворителността и социалната работа, развиват емоционалната интелигентност и личните качества.
 • Двуезичното обучение английски + испански. Има и възможност за изучаване на допълнителни езици като немски, френски и китайски.
 • Висок процент на прием в най-добрите световни университети сред завършилите училище

 

 

Научи повече
SEK International School Catalunya
SEK International School Catalunya

Барселона, Испания

 • SEK Catalunya, част от SEK Education GROUP, е частно многоезично училище (английски, каталонски, испански) с отлични учебни съоръжения.
 • SEK – Catalunya International School се намира в Ла Гарига, само на 35 км от Барселона. Училището е заобиколено от 100,000 m² гора, което го прави идеално за спорт и занимания на открито.
 • Това е единственото училище, което предлага 3 IB програми, а след създаването му през 1995г., затвърждава репутацията си на едно от най–добрите учебни заведения в Барселона. 
 • Академични програми: IB Primary Years Programme (PYP), IB Middle Years Programme (MYP) на искански и английски език, IB Diploma (DP) изцяло на английски или двучезична. 
 • Училището се гордее с отличната си спортна база, която предоставя възможност за практикуване на: плуване, футбол, баскетбол, тенис, волейбол, ски, конна езда, планинско колоездене, голф, водни спортове, бойни изкуства, драма, изкуство, танци, фотография, роботика, 3D принтиране, дронове, програмиране.
 •  
Научи повече
Dwight Global Online School
Dwight Global Online School

Online School

Основан през 2014 г., Dwight Global е онлайн кампусът на мрежата The Dwight Schools.

Пионер в онлайн обучение. Комбинирайки видеоконферентни семинари в реално време и индивидуални онлайн уроци Dwight Global предоставя най-добрите елементи на дневно училище на учениците по целия свят.Осигурявайки персонализирано изживяване за всеки ученик чрез академично интензивната учебна програма, училището е посветено на „запалването на искрата на гениалността във всяко дете“.

Учниците могат да избират дали да учат в кампуса на Dwight в Ню Йорк, Лондон, Сеул, Шанхай или Дубай или да завършат изцяло онлайн.

Учениците могат да преследват своите страсти извън училище, без да правят компромис със своето обучение.

Завършилите Dwight Global са проети в Харвард, Принстън, Йейл, Станфорд, Дюк и други водещи университети.

Научи повече
Earlscliffe College & Dukes Education
Earlscliffe College & Dukes Education

Фолкстоун, Великобритания

 • Earlscliffe College e международно училище, което предлага обучение на ученици от цял свят на възраст 15 до 19 години. Училището е построено през 1870г. в привлекателния Folkestone на пешеходно разстояние от морето и на около час от Лондон. 
 • Академични програми: A-levels, International Transition Year, University Foundation Year, EAP
 • Академичната програма предлага широк практически опит и разнообразни и задълбочени допълнителни дейности.
 • Учебната сграда е изцяло реновирана и разполага с десет класни стаи, аудитория, стая за самоподготовка, обща стая за учениците и кафетерия. 
 • Училището предлага ограничен брой стипендии за академични постижения.
Научи повече

РЕГИСТРАЦИЯЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

Вход

Забравена парола?

Все още нямаш регистрация?

Създай профил

НАПРАВЕТЕ СЛЕДВАЩИ СТЪПКИ КЪМ МЕЧТАНОТО ОБРАЗОВАНИЕ!

Създайте своя профил, за да откриете най-подходящите езикови курсове и възможности за образование в чужбина и България.

Регистрация

Вече имаш регистрация?

Влез от тук

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?

Случва се на всеки. Попълнете и-мейл адреса, с който сте регистрирали своя профил, за да получите достъп.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Списъкът с Избрани институции няма да бъде запазен, ако не регистрирате свой профил. Сигурни ли сте, че искате да продължите без такъв?

Запазете списъка с избрани институции.

Запазете списъка с избрани институции.

Създайте своя личен профил в платформата!

 • Oтнемa под минута
 • Виждате полезно съдържание, достъпно само за регистрирани потребители
 • Получавате първи информация и новини по темите, които ви вълнуват
Регистрация Вече имаш регистрация? Влез от тук

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: