Последни свободни места за прием в Холандия, Великобритания и Белгия

25.04.2019

Крайният срок за кандидатстване в Холандия наближава!


До 1 май желаещите да продължат обучението си в Страната на лалетата трябва да са подали всички нужни документи, за да не пропуснат възможността за успешен прием.

Традиционно най-желани и най-търсени от българските кандидат-студенти са специалностите International Communication Technology, International Business, European Law и User Experience Design в университетите Fontys University of Applied Sciences, Hanze University of Applied Sciences и The Hague University of Applied Sciences, а образователните консултантите от „Интеграл“ съветват за възможно най-ранно кандидатстване, тъй като свободните места бързо свършват!

За тези, които все още нямат нужния сертификат за владеене на езика, образователните съветници припомнят, че кандидат-студентите от България могат да подадат документи сега, а да предоставят документа чак до юли.

Възможност за прием има и за кандидати, които нямат сертификат по английски език. Британските Coventry UniversitySolent University и University of Sunderland предлагат обучение на студенти от България след тест или интервю с представител на университета. За да научите повече, се свържете с консултант на "Интеграл" в най-близкия до Вас офис.

Въпреки че крайният срок за прием във Великобритания мина, все още има свободни места и в следните британски университети, за които целият процес по кандидатстване е напълно безплатен за клиентите на "Интеграл":
De Montfort University
Middlesex University
University of Essex
Bangor University

Белгийският Vrije Universiteit Brussel пък предлага отлично висше образование на английски език за бакалаври и магистри с такса в размер на 940 евро годишно! "Интеграл" е официален представител на университета за България и нашите клиенти не заплащат нищо по време на процеса по кандидатстване и прием.

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

Британски университети "замразяват" таксите за сту...

Вече няколко институции потвърждават, че таксата за първокурсници от ЕС след Брекзит ще се запази на 9250 паунда, вместо очакваните 14 000 паунда - 18 800 паунда годишно. Подробности за политиките на...
29.11.2020 Виж още

Прием в английски университет с гарантиран кредит

От днес, 6 юли, стартира кампания за последно класиране за учебната 2020/2021 г. на Острова, водещи университети вече обявиха свободни места Българските кандидати за обучение в английски универс...
06.07.2020 Виж още

Безплатно кандидатстване в Cardiff University с Ин...

Всички клиенти на Интеграл ще могат да се възползват от безплатно кандидатстване в елитния Cardiff University от настоящата година. Това стана факт, след като Интеграл вече е официален представител н...
29.11.2019 Виж още

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

Вход

Забравена парола?

Все още нямаш регистрация?

Създай профил

СТАРТИРАЙ СВОЕТО БЪДЕЩЕ ДНЕС!

Присъедини се, за да откриеш мечтаните езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти

Регистрация

Вече имаш регистрация?

Влез от тук

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?

Попълнете имейла адреса, с който сте създали своята регистрация.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Този списък няма да се запази във вашия профил без регистрация. Сигурни ли сте, че искате да продължите без регистрация?

Регистрацията ви носи следните предимства:

Регистрирай се, за да запазиш своя списък

  • Culpa cupidatat consequat pariatur qui quis velit id cupidatat dolore amet.
  • Ullamco Lorem consectetur non non adipisicing.
  • Mollit commodo consequat proident pariatur.
Регистрация Вече имаш регистрация? Влез от тук

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: