ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ В ГЕРМАНИЯ

Изборът на над 6000 български студенти

15 ЮЛИ

15 ЮЛИ

Краен срок за кандидатстване

6

6

Университети на нашия сайт

80

80

Програми на нашия сайт

6800

6800

Български студенти

€ 200 - 20 000

€ 200 - 20 000

Такса обучение бакалаври

ГЕРМАНИЯ КАТО ОБРАЗОВАТЕЛНА ДЕСТИНАЦИЯ

Германия вече десетилетия е една от най-популярните държави сред българските кандидат-студенти, насочили се към университет в чужбина, поради отличното съотношение цена-качество на обучението, без значение дали става въпрос за модерна или традиционна специалност. В страната има над 400 акредитирани висши учебни заведения с богато разнообразие от близо 18 000 програми на немски и английски език. Държавата с най-развитата икономика в света има и добре разработена система, позволяваща съвместяване на работа и обучение - 60% от международните студенти в Германия работят почасово. Точност, коректност и учтивост неслучайно са типични характеристики на немската култура, която приема и позволява на всеки чужденец да се възползва равноправно от всички социални условия. 
Германия е рай за любителите на тематични базари и фестивали. Те са над 10000 на разнообразни теми – филмови, музикални, гурме... И, естествено, Oktoberfest! 
 

Разгледайте безплатно нашия каталог

Разгледайте безплатно нашия каталог

Разгледайте
В ГЕРМАНИЯ МОЖЕ ДА УЧИТЕ

СПЕЦИАЛНОСТИ

Архитектура

Бизнес и мениджмънт

Сценични, Изящни изкуства и Дизайн

Икономика

Инженерни науки

Компютърни науки

Медия и масова комуникация

Международни отношения и политика

Природни и естествени науки

Психология

Туризъм, хотелиерство, кулинария

Филология и Лингвистика

Финанси, счетоводство, банкиране

Хуманитарни науки

НАШАТА ПОМОЩ

Подготовка за IELTS

Кариерен навигатор

Семинар за мотивационно писмо

УНИВЕРСИТЕТИ НА ФОКУС

Разгледайте университети в Германия

Разгледайте университети в Германия

Разгледайте

НАШИТЕ СТУДЕНТИ

Габриела Димитрова

Digital media, Leuphana University of Lüneburg

Казвам се Габриела Димитрова и уча Дигитални медии в Leuphana University of Lüneburg. Благодарна съм за избора ми на специалност, университет и съдействието на Интеграл и по специално Ива Велкова. Без тях мечтата ми нямаше да е реалност. 

 

Чувствам се на място в Leuphana University. Още от първия ден се влюбих в университета. Сърцето ми беше сигурно, че е направило не просто правилния, а най-добрият избор. Програмата е иновативна, модерна и определено надмина очакванията ми. Харесва ми, че университетът ми дава възможността да избирам какво искам да уча. Използват се съвременни методи и мултимедиийни инструменти, както и най-актуалните програмни езици. С цел разширяване на мирогледа, а не подтикване към бъдеща кариера в IT сферата. Специалността ми е всеобхватна и изключително креативна. До този момент преживяването ми в Германия е било само положително. Хората са изключително широкоскроени, атмосферата е позитивна. Виждам следването си като път към сбъдващата ми се мечта, който вече започва да ме изгражда като съвсем нова личност. Сега разбирам, че трудът, отдадеността и желанието за нови знания и хоризонти, се отплащат. Нямам търпение за всичко, което предстои.

Мариета Минчева

BWL, University of Mannheim

Специалността и предметите много ми харесват. Смятам, че засега се справям добре, но със сигурност мога да кажа, че изобщо не е лесно. Има доста материал за учене и е много натоварено, но въпреки това съм много доволна. След по-малко от месец идват и изпитите и става все по-напрегнато. Университетът много ми харесва и градът е много хубав - не е много голям, но не е и малък, със сигурност го препоръчвам за живеене и следване. Като цяло много бързо свикнах с живота тук, университета и ученето, и всичко ми харесва.

Елица Ръбина

Technische Universität München (TU Munich)

Избрах да уча тук, защото университетът е един от най- добрите за обучение по архитектура в Европа, а освен това и градът е невероятен.
Най-много ми харесват проектите, които са изключително много, сложни са, но са и интересни. В момента очаквам с нетърпение предаването на втория ми модел на конструирана от мен сграда.
 

Ния Найденова

KIT (Karlsruhe Institut für Technologie)

До днес все още се чудя как имах късмета да направя най-правилния избор. Не само градът, но и университетът са точно мястото, което си представях преди 4 години, когато си мислех как би изглеждал студентският ми живот. Карлсруе е, меко казано спокоен град, в сравнение с други места в Германия, които съм посещавала.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАШ КОНСУЛТАНТ

ЗАПАЗЕТЕ КОНСУЛТАЦИЯ

Попълнете формата и запазете своя час за консултация с наш представител.

 

Запази

ЗАПАЗИ КОНСУЛТАЦИЯ

Стъпка 1 от 3

Вход

Забравена парола?

Все още нямаш регистрация?

Създай профил

СТАРТИРАЙ СВОЕТО БЪДЕЩЕ ДНЕС!

Присъедини се, за да откриеш мечтаните езикови курсове и образование в чужбина за всички възрасти

Регистрация

Вече имаш регистрация?

Влез от тук

ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА?

Попълнете имейла адреса, с който сте създали своята регистрация.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Този списък няма да се запази във вашия профил без регистрация. Сигурни ли сте, че искате да продължите без регистрация?

Регистрацията ви носи следните предимства:

Регистрирай се, за да запазиш своя списък

  • Culpa cupidatat consequat pariatur qui quis velit id cupidatat dolore amet.
  • Ullamco Lorem consectetur non non adipisicing.
  • Mollit commodo consequat proident pariatur.
Регистрация Вече имаш регистрация? Влез от тук

АБОНИРАЙ СE ЗА НОВИНИ И АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

Получавай актуална информация от Интеграл

Моля, изберете за кои програми желаете да получавате новини и оферти: